2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 9417 بازدید | 199 پست
عزیزم من سیکلم ۳۰,روزه هست و روز دوازدهم پری با فولی ۲۴ی آمپول ۵۰۰۰زدم و امروز ۲۴پریم بود ۱۳روز از آ ...

چون این ماه دارو مصرف کردی

تخمکیت زودتر بوده و زودتر پریود میشی

البته ان شاالله که بارداری

صبورانه در انتظار زمان بمان!هرچیز در زمان خودش رخ می دهد .باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند ،درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند  
چون این ماه دارو مصرف کردی تخمکیت زودتر بوده و زودتر پریود میشی البته ان شاالله که بارداری

نمی‌دونم ..شاید هم ...فعلا که درد پری دارم خیلی

خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخخخخ...حتما ...نمی‌دونم ...شاید با ادرار صبح بی بی بذارم وقتی شوهرم رفت سر کار

من ماه اول از٢١پري بي بي زدن روشروع كردم خخخخ،ديگه به جايي رسيد همسرم بازرسي بدنيم ميكرد بعدميرفتم دستشويي يه وقت بي بي نبرم باخودم 😁

مادربودن زيباترين شادي دنياست     ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊         شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻

چون نهایت دو روز بعد از امپول تخمک ازاد میشه و ۱۴روز بعد از ازاد شدن تخمک پریود رخ میده

پس شما این ماه دوره ات کوتاه تره

صبورانه در انتظار زمان بمان!هرچیز در زمان خودش رخ می دهد .باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند ،درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند  
من ماه اول از٢١پري بي بي زدن روشروع كردم خخخخ،ديگه به جايي رسيد همسرم بازرسي بدنيم ميكرد بعدميرفتم د ...

عزیزم 

.چند روز بعد آمپول بی بی مثبت شد؟

چون نهایت دو روز بعد از امپول تخمک ازاد میشه و ۱۴روز بعد از ازاد شدن تخمک پریود رخ میده پس شما این ...

من روز ۱۳درد تخمک گذاری داشتم

من روز ۱۳درد تخمک گذاری داشتم

فولیت درشت بوده

شاید اگه امپولم نمیزدی خودش ازاد میشده

پس اکه ۱۳دوره درد تخمکی داشتی..دوره ات این ماه ۲۷روزه.نهایت۲۸روزه اس

فوایت درشت بوده شاید اگه امپولم نمیزدی خودش ازاد میشده پس اکه ۱۳دوره درد تخمکی داشتی..دوره ات این ...

یعنی بی بی چکم اثر آمپول نیست؟من فقط ی دونه آمپول زدم میگن اثر ی دونه ی هفته هست

عزیزم  .چند روز بعد آمپول بی بی مثبت شد؟

من آمپول نزدم گلم،دكترم گفت تا٦ماه چيزي نميده وطبيعيه،ماه سوم باردارشدم

مادربودن زيباترين شادي دنياست     ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊         شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻
من آمپول نزدم گلم،دكترم گفت تا٦ماه چيزي نميده وطبيعيه،ماه سوم باردارشدم

وای عزیزم برا منم دعا کن تو رو خدا

وای عزیزم برا منم دعا کن تو رو خدا

لايق باشم چشممم،حتما

یعنی بی بی چکم اثر آمپول نیست؟من فقط ی دونه آمپول زدم میگن اثر ی دونه ی هفته هست

من امپول زدم و بعد از۱۲روز بی بی چکم منفی بوده

میکن نهایت تا ۱۴روز اثر داره

ولی زودتر اثرش میره

البته من دوتام زده بودما😀

من امپول زدم و بعد از۱۲روز بی بی چکم منفی بوده میکن نهایت تا ۱۴روز اثر داره ولی زودتر اثرش میره ا ...

الان این یعنی من امیدوار باشم؟

من ضخامتم هم روز ۱۱پری ۹بود