2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 9417 بازدید | 199 پست
فردا صبح از امشب پررنگتر باشه صد در صد نی نیه🤗 ان شاءالله صحیح و سالم بیاد بغلت،  واقعا من انق ...

وای واقعا؟؟خوشبحال خودت و ابجیت من دو روز دیگه دوباره بی بی میزنم استرس گرفتم

خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍
وای واقعا؟؟خوشبحال خودت و ابجیت من دو روز دیگه دوباره بی بی میزنم استرس گرفتم

اره عزیزم، مرسییییییی،  إن شاءالله شما هم نی نی داری تو دلت، توکل به خدا.خبرشو حتما همینجا بده 😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم، مرسییییییی،  إن شاءالله شما هم نی نی داری تو دلت، توکل به خدا.خبرشو حتما همینجا بده ...

چشم حتما خبر میدم ..برام دعا کنید بچه اولمه

آره .تنها مشکلم اینه که کاذب نباشه

نه كاذب نيست ايشالله،فردام امتحان كن،بارداربودي همينجااعلام كن خوشحال ميشم

مادربودن زيباترين شادي دنياست     ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊         شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻
نه كاذب نيست ايشالله،فردام امتحان كن،بارداربودي همينجااعلام كن خوشحال ميشم

می‌خوام پس فردا بزنم تا ۱۵روز هم از آمپول گذشته باشه ..البته اگه بتونم صبوری کنم.

دارم ب خودم فحش میدم ک چرا بی بی زدم ..

خیلی سخته

می‌خوام پس فردا بزنم تا ۱۵روز هم از آمپول گذشته باشه ..البته اگه بتونم صبوری کنم. دارم ب خودم فحش م ...

خوب آدم دوست داره بدونه تكليفشو،فحش نده به خودت عزيزم،من سرهمين بارداريم ٢٤پري زدم دعوام كردن اينجاخخخ،بعد طاقت آوردم تا٣٢پري نزدم،البته سه روزم لك ديدم اول فكركردم پريودشدم امالك لانه گزيني بود،بهرحال نتيجه قطعي روااينجااعلام  كن  لطفا

مادربودن زيباترين شادي دنياست     ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊         شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻
خوب آدم دوست داره بدونه تكليفشو،فحش نده به خودت عزيزم،من سرهمين بارداريم ٢٤پري زدم دعوام كردن اينجاخ ...

باورت میشه خابم نمیبره

باورت میشه خابم نمیبره

حق داري،بهت مياد فردابازبي بي بزني خخخخ

اصلابارداري كلااسترسه اماازنوع خوبش،بعدم نگران تشكيل شدن قلبشي بعدم نگران آزمايشا و كنجكاوي جنسيت بعدم زايمان بعدم كه بچه داري و.....

سعي كن بخوابي استرس نكشي

عزیزم هاله داره شاید اینجا مشخص نمیشه

اصلا مشخص نیس انشالا ک مثبته

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
حق داري،بهت مياد فردابازبي بي بزني خخخخ اصلابارداري كلااسترسه اماازنوع خوبش،بعدم نگران تشكيل شدن قل ...

آره واقعا ...بچه ها هم میان میگن اصلا هاله نمیبینن بیشتر استرس میگیرم

آره واقعا ...بچه ها هم میان میگن اصلا هاله نمیبینن بیشتر استرس میگیرم

نه بابا استرس نگير الكي،شايدميخوان الكي اميدندن بعدابخوره توذوقت

۶روز به پری مونده ...

عزیزم اگه ۱۳روز از امپولت میگذره، پس نهایت سه روز مونده به پریودیت نه ۶روز...و این اثر امپول نیست دیگع..ولی اینکه مثبته یا نه..دو روز دیگه با همین مارک بی بی چک بزن اگه پر رنگتر شد یعنی بارداری قطعیه

صبورانه در انتظار زمان بمان!هرچیز در زمان خودش رخ می دهد .باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند ،درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند  
نه بابا استرس نگير الكي،شايدميخوان الكي اميدندن بعدابخوره توذوقت

خخخخخ...حتما ...نمی‌دونم ...شاید با ادرار صبح بی بی بذارم وقتی شوهرم رفت سر کار

عزیزم اگه ۱۳روز از امپولت میگذره، پس نهایت سه روز مونده به پریودیت نه ۶روز...و این اثر امپول نیست دی ...

عزیزم من سیکلم ۳۰,روزه هست و روز دوازدهم پری با فولی ۲۴ی آمپول ۵۰۰۰زدم و امروز ۲۴پریم بود ۱۳روز از آمپول گذشته و ۶روز تا پری