2777
2789
عنوان

بیاین کمک🥹داستان زندگیم

112 بازدید | 18 پست

بچه ها من ۲۳ سالمه تک بچه ام. خانوادم خیلی خوب باهام رفتار مبکردن...الان دو سال که تو عقد هستم. تو ابن دو سال بین منو شوهرم اتفاق های بدی افتاد منی که پدر مادرم ز گل نازک تر بهم نمیگفتن حالا هر روز با شوهرم دعوا دارم و عصبی هست. حالا قرار چند ماه دبگه بریم سر خونه زندگیمون. من خیلی استرس دارم از زندگی مشترک و همیشگی😭از یه طرف مامان بابام قرار کمتر ببینم دیگه اصن دلم داره پاره میشه توروخدا بگید چه کنم آنقدر فکر و خیال نکنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول زندگی این اختلافا طبیعیه تا زمانی که کاملا با اخلاق هم آشنا بشین و باهم کنار بیاین

چند ماه اول بعد عروسی هم همینکه کلی آدم از دست هم دلخور میشه دعوا می کنه

فقط ببین مشکلتون بداخلاقی همسر هس یا صرفا اختلاف نظر و دیدگاه

راستی مشاوره هم میریم

ببین گلم اگر که مشکلات تون عمیق نیست و دعوا هایی که اکثرا همه زن و شوهرها دارن

بنظرم بهتره یاد بگیرید که چطور با این موضوع ها برخورد کنید

همه زن و شوهر ها باهم اختلاف نظر و مشکلاتی دارن اما اینکه چطور با اون مشکل ها برخورد کنن مهمه

شما دو تا آدم هستید از دو خانواده متفاوت و دو تفکر متفاوت از هم برخی از مشکلات طبیعیه

اما اگر موضوع های دیگه ای مثل ، اعتیاد ، خیانت ، شکاکی، عصبانیت بیش از حد و... هست باید حتما رو انتخابت بیشتر فکر کنی

غیر از این اگر مشکلات عادی بود

بهتره قبل ازدواج این قانون و بزارید هر وقت مشکلی پیش اومد براتون حق ندارید اول اون رو به کسی بگید حتا به خانواده ها و باید خودتون با حرف حلش کنید

مورد دوم اینکه تو این زمان هیچکس جای خواب شو ترک نمیکنه

مورد سوم بعد هر مشکلی ۱ روز صبر کنید و وقتی فضا آروم تر شد بشینید باهم از احساسات هم و نیاز های خودتون بدون سانسور حرف نزنید

مورد چهارم ؛ بدونید همه مشکل دارن اما هیچکس حق نداره که تو این دعوا و بحث ها به خانواده هم بی احترامی کنن و هر طور شده باید سعی کنید حرمت ها حفظ بشه

و مورد پنجم ؛ حتما حتما بعد هر بحث آروم باید باهم دربارش حرف نزنید

عزیزم اگر این نکات و رعایت کنی مطمعن باش که میتونی رابطه تون رو به خوبی مدیریت کنی

همین کار های به ساده خیلی به زندگی زناشویی کمک میکنه

ببین گلم اگر که مشکلات تون عمیق نیست و دعوا هایی که اکثرا همه زن و شوهرها دارن بنظرم بهتره یاد بگیری ...

مرسی که برام وقت گذاشتی عزیزم. فکر و خیال دیوونه ام میکنه...

مرسی که برام وقت گذاشتی عزیزم. فکر و خیال دیوونه ام میکنه...

عزیز دلم اینا کاملا طبیعیه

اما به این فکر کن همه این موضوعات و این احساسات و داشتن

اما فرق شون توی نحوه رفتار شوم با اون مشکلات بوده

واسه همین خیلیا میبینی زندگی آروم و خوبی دارن و خیلی ها هم چقدر مشکل دارن

هر فکر و خیالی داری همه رو بدون سانسور بنویس رو کاغذ و وقتی آروم شدی اون رو با پاره کن یا آتیش بزن

خیلی به احساسات کمک میکنه

وقتی هم هی یاد آور شی که این اختلاف ها اکثرا همه باهم دارند آروم تر ت میکنه

و اینکه دوستانه و خواهرانه یک چیز بهت میگم

سعی کن هیچوقت از دعوا ها و مشکلات تو خونه تون به کسی نگی

حتا به پدر و مادر ،،! چون هر کسی اون زمان بر اساس دیدگاه خودش میاد ی نظری میده که ممکنه مشکل تون رو بزرگتر کنه ؛! حتا اگر هم مسئله حل شد باقیه تا آخر تو ذهن شون اون دعوا شمارو یادشون میمونه

و اینکه اگر هم الان با همسرت اختلاف داری و دعوا داشتین و.. قبل عروسی یک زمان بزارید و دوتایی باهم برید بیرون و وقت بگذرونید و با هم حرف بزنید

اینطوری هم فکر و خیال ها آروم تر میشه

هم یاد میگرید که چطور باهم موضوع رو حلش کنید و هم باهم وقت میگذرونید❤️

عزیز دلم اینا کاملا طبیعیه اما به این فکر کن همه این موضوعات و این احساسات و داشتن اما فرق شون توی ن ...

قبلا که میخواستم یه حرفی بزنم زود عصبی میشد و من میترسیدم وقتی رفتیم مشاور گفت این یه تمرین هست برای شما فقط حرف بزنید بدون اینکه واکنش نشون بدین. از وقتی انجام میدیم بهتر شده. و اینکه دردامو به خانوادم نمیگم چون یه دونه بچه ام میترسم خیلی ناراحتی کنن

قبلا که میخواستم یه حرفی بزنم زود عصبی میشد و من میترسیدم وقتی رفتیم مشاور گفت این یه تمرین هست برای ...

خیلی خوبه عزیزم

دقیقا عین یک خانم بالغ داری رفتار میکنی

و اینکه منم خودم تکم و حس تو درک میکنم ولی کم کم عادت میکنی و میبینی اونقدر که فکر میکردی هم سخت نیست

خیلی خوبه عزیزم دقیقا عین یک خانم بالغ داری رفتار میکنی و اینکه منم خودم تکم و حس تو درک میکنم ولی ک ...

میشه بپرسم شما چند ساله ازدواج کردید؟🥹 و اینکه به پدر مادرتون وایسته بودید؟ الان هفته ای چند بار میبینیشون؟

میشه بپرسم شما چند ساله ازدواج کردید؟🥹 و اینکه به پدر مادرتون وایسته بودید؟ الان هفته ای چند بار می ...

عزیزم من هنوز عروسی نکردم

اما الان ۲ سالی هست که رفتم یه شهر دیگه و دورم ازشون و وابسته هم بودم بخصوص به مامانم

ببین واقعا اولش سخته هم از دوری هم اینکه مسئولیت های زیادی یهو رو دوش ت قرار میگه

روز های اول زیاد با تلفن حرف میزدم باهاشون و هر روز هم تماس تصویری و الان هم هر ۲ هفته میبینمشون

اما کم کم سعی کردم خودمو وفق بدم ، مثلا هر روز احساسات مو تو ی برگه مبنویشتیم و بجای فکر خیال های منفی سعی میکردم که مثبت فکر کنم

مثلا وقتی باهاشون حرف میزدم از دلتنگی گریه م میگرفت اما با خودم میگفتم که خداروشکر که سالم هستن و همینکه صداشون میشنوم خیلی خوبه

یا روز های اول از این همه مسئولیتی که رو دوشم بود خیلی گله میکردم اما کم کم فهمیدم همه این درد ها بهای رشد و موفقیت منه... حتا کم کم وقتی میدیدم مامان و بابام از اینکه میبینن تنها بچه شون هر طور هست داره از پس زندگیش بر میاد چقدر خوشحال میشن بیشتر امیدوار میشدم و آروم تر میشدم..

عزیزم ازدواج تو به معنی جدا شدن از پدر و مادرت نیست به معنی ساختن زندگی جدیده

به این فکر کن که وقتی خانواده ت ببین تنها دختر شون با همه این مشکل ها چطور داره از پس زندگی و خودش بر میاد چقدر حالشون خوب میشه و چقدر خوشحال میشن

دختر خوب پدر و مادرت از اینکه ببینم دختر شون عروس شده و چقدر دختر شون بزرگ شده لذت میبرن ..

دلتنگی سخته اما اگر یاد بگیری که چطور با وجود تموم این مشکلات بتونی خودتو وفق بدی و زندگی تو بسازی

خیلی از مشکلاتت حل میشه

سعی کن که همیشه مثبت فکر کنی و به اون وجه مثبت زندگیت فکر کنی ..

همیشه به خودت یاد آوری کن که پدر و مادرت از دیدن اینکه تو داری زندگی تو میکنی و چقدر خوب داری مدیریت میکنی و از دیدن حال خوب تو خیلی خوشحال میشن

وقتی که خودت و همسرت در آرامش باشین و خوشحال پدر و مادر و خانواده ت هم از دیدن این آرامش و حال خوب ،ارومن و خوشحال ❤️

عزیزم من هنوز عروسی نکردماما الان ۲ سالی هست که رفتم یه شهر دیگه و دورم ازشون و وابسته هم بودم بخصوص ...

الهی بگردم برات🥹چقدر قشنگ حرف میزنی... منم یه مدت به خاطر کار همسرم رفته بودم خارج از ایران هر روز تصویری میدیدمشون...انشاالله که همیشه زندگیت خوب باشه و بر وفق مرادت باشه و پدر و مادرت همیشه تنشون سالم باشه❤️

عزیزم من هنوز عروسی نکردماما الان ۲ سالی هست که رفتم یه شهر دیگه و دورم ازشون و وابسته هم بودم بخصوص ...

جالب اینه من و همسرم که میریم مشاوره درمورد بحث هامون میگیم هیچ جا گریم نمیگیره اما درمورد خانواده که صحبت میشه درجا بغض میکنم... بیشترم شاید نگران تنهایی پدر و مادرم هستم نمیدونم