2777
2789
عنوان

قلبم ریخت

157 بازدید | 15 پست

بچه ها من مدت زیادی با کسی که عاشقش بودم رابطه داشتم و خیلی دوسش داشتم هشت سال با هم بودیم وقتی دستشو میگرفتم انگار دنیا رو بهم میدادن همه چیزمون بهم میخورد ، تو این هشت سال هم ادعای دوسش داشتن میکرد و هم من که دوسش داشتم یک سال پیش بخاطر یه چیز چرت حرف اینا گفتین و دیگه سراغ همو نگرفتیم منم گفتم خوب شد شاید وابستگی کمتر بشه و بتونم فراموشش کنم الان بعد یه سال خیلی دلم براش تنگ شده برا خودش برا بغلش و اینا

میگم من از خدا اینقد خواستمش چی میشد اونو بهم میداد بجاش کی رو میده بهم که من دوسش داشته باشم کجای دنیا گرفته میشد وقتی میبینم دختر و پسر ها بعد ما دوس شدن و ازدواج کردن از ته دلم ناراحت میشم که چرا بهم نرسیدیم و مال ما نشد اطرافم همه ازدواج کردن با کسایی که دوسش داشتن وبی مال من نشد بعضی وقتا بعضی ها ازم میپرسن چی شد پس مال شما دلم هری میریزه شرمنده خودم و سال های دوس داشتنش میشم نمیدونم چی بگم

من. چیکار کنم ؟

بهتر، یبار زندگی میکنی ، غصه اونکه رفت اونم سر چیز چرت. نخور بشین زندگی کن

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره ۲۶ سالمه شاغلم ارشد دارم

هنوزسنی هم نداری ..خوبه درستوادامه دادی و شاغلی

مطمعن باش بهترازاون میادسراغت که قدرتو بدونه لیاقتتو داشته باشه..اون لیاقت تورونداشته که رفته

اشتباه ازخودت بود باید همون اول بهش میگفتی تکلیفتومشخص کنه..خدایی ۸سال کم نیس.

اونم تاوان میده صبرکن ..خیرنمیبینه.

دیگه مجبوری فراموشش کنی سخته ولی بخوای میشه

من بیشتریارومیشناسم به هم رسیدن بعدش جداشدن..یاکه اصلا باهم خوب نیستن

واقعا مردم فکر میکنن زمان رو میتونن برگردونن ۸ سال برا آشنایی!؟!؟

بره به جهنم، ۸ سالت تباه شد که باید جوابگو باشه پیش خدا ولی هشت سالتباه شه بهتره تا بقیه عمرت تو ازدواج اشتباه گیر آدم غلط بیفتی و با بچه هر لخظه مرگیه واسه خودش من الان دقیقا توهمون شرایژم، میگم که تو بدون خیلی خوشبختی ونمیدونی

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری 
بره به جهنم، ۸ سالت تباه شد که باید جوابگو باشه پیش خدا ولی هشت سالتباه شه بهتره تا بقیه عمرت تو ازد ...

کاری ندارم به رفتنش ولی به دختر چرا باید ۸ سال از عمرش و حروم کنه مگه زودتر نمیشه شناخت طرفو!؟!؟!؟

کاری ندارم به رفتنش ولی به دختر چرا باید ۸ سال از عمرش و حروم کنه مگه زودتر نمیشه شناخت طرفو!؟!؟!؟

قبول کن وبپذیر خطا از خودمونه ، خوش باوری واعتماد به پسرا و روابط دوستی عاقبتش همینه من دوبار تو ابن شرایط تو قرار کرفتم