2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کل بدنم داره بگو تروخدااااالبته بیشتریا سفیدن بعضیا قرمز

چند سالته بخاطر وی هست ترک اصلا من چاق شدم رونم ترک برداشت اما الان هم یک کم از بارون ترک برداشته نمیدونم چرا

بچه ها من ۳۲ سالمه و از بلوغ که یکم چاق و لاغر شدم کل باسنم،پشت رون، زانو و سینم ترک افتاد.تا ۲۲،۲۳ سالگی به فکرش نبودم ولی بدن دوستامو که میدیم یهو انگار به خودم اومدم که چرا من اینجوری ام و خجالت میکشیدم.خیلی راهای درمانی مختلف رفتم.نمیدونم کلینیک سیرخ رو میشناسین یا نه ولی ۶ جلسه اونجا رفتم شاید کلا ۱۰ درصد بهر شدن ترکام با اون همه هزینه که کردم و تبلیغی که دیده بودم ازشون توقعم خیلی بیشتر بود و اصلا راضی نبودم

بالای ۴،۵ جای مختلف تو چند سال من چندتا کار پوستی واسه از بین بردنشون انجام دادم.دریغ از یه ذره تاثیر.اینم بگم دلتونو به روشای خونگی خوش نکنین که هییییچ فایده ای حتی واسه ترک قرمز نداره.فقط واسه پیشگیری شاید جواب بدن.

اخر سر ۳ سال پیش تو مطب یه دکتر زنان بودم که دیدم چند نفر واسه چک اپ و این چیزا نیومدن.اومدن که لیزر و co2 واسه ترکاشون انجام بدن.ازشون پرسیدم خیلی راضی بودن جلسه دوم و سومشون بود و میگفتن تغییرشون کاملا محسوسه.ته دلم خیلی دو به شک بودم که انجام بدم یا نه چون خسته شده بودم از جواب نگرفتن.اخر سر دلو زدم به دریا و وقت گرفتم انجام بدم.

هفته بعد رفتم اول بیحسی زدم به همه جاهایی که ترک داشت.روش کیسه فریز گذاشتم.بعد از ۴۰ دقیقه پاک کردم و شستم و رفتم اتاق دکتر.

اول لیزر co2 روی تمام ترکا ریز به ریز انجام داد.خود دکتر هم انجام میداد نه دستیار.این قسمت خیلی طولانی بود چون من ترکام قدیمی،ریز و زیاد بود.از دردش بخوام بگم درد خاصی حس نکردم چون خیلی خوب بیحس شده بودم.بعدش با یه دستگاهی که کاز دی اکسید کربن داشت و سرش یه سوزن بود دونه دونه ترکامو سوزن میزد و اون گاز وارد خط ترک میشد و با ورود گاز میدی م که خط ترک از پوست جدا میشه انگار باد توش میره.دکتر گفت اینکار چسبندگی ترک رو از بین میبره و از بین بردنش راحتتر میشه.این قسمت دردش زیاد بود.هم درد سوزن رو حس میکردم هم ورود گاز حس سوختگی تو پوستم میداد

خلاصه که کار تموم شد و زینک و ترکیم کننده برام زدن و همه جاهایی که لیزر کردن رو باند پیچی کردن و گفتن تا ۳ روز اب نخوره بعدشم تند تند ترمیم کننده بزنم.خلاصش کنم تقریبا بعد از ۱۷،۱۸ روز که جای لیزر رفت و پوستم از التهاب و قرمزی دراومد دیدم ۳۰ درصد بهتر شدن ترکام.باورم نمیشد اینهمه تغییر با یه جلسه.دوس داشتم زودتر جلسه بعدمو برم ولی تا یکماه باید صبر میکردم.خلاصه بعد از یکماه جلسه دوم رو رفتم و بسیار از پیشرفت کار راضی بودم.بعد هم جلسه سوم رو رفتم و میتونم بگم ۸۰٪ ترکام کامل از بین رفت.شاید ۲ جلسه دیگه میرفتم بهبودی کامل حاصل میشد ولی بخاطر یه سری مشکلات نتونستم ادامه بدم

اینا تجربه شخصیم بود.گفتم که اگه مثل منید ناامید نشید.ترکای من خیلی قدیمی بودن و عالی جواب گرفتم.پولتونو تو راهای دیگه هدر ندین که فایده نداره.

هر سوالی دارین بپرسین جواب میدم