2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیاین

172 بازدید | 23 پست

برای صله رحم با خواهر ظالم فاسد متاهل ک زناکاره و دوبار سمت شوهرتون اومده با شوهر سابقتون رابطه جنسی داشتن باعث طلاقتون شده باز سر ازدواج دوم دوباره فردای عقد جلو شوهر آبروریزی و شوخی جنسی کرده دومی هم گفته خانوادت بی ابرو هستن خوبی خودت بدرد نمیخوره و درگیری و اختلاف پیش اورده چکار کنم

من بعد این کارش با شوهر دومم دیگ با خواهرم قطع رابطه کردم ۷ساله

و از طرفی میگن حتی با پیام باید احوال طرف بپرسی یا مثلا از طریق مامانم احوالش بپرسم

میخوام تکه تکه بشه احوال چیشو بپرسم چقدر منو اسکل فرض کنن ک احوال ی هرزه خونه خراب کن رو بپرسم

از طرفی از هرکی میپرسم میگن نباید قطع رحم کنی چکار کنم

خوب کردی

قطع رحم چیه

باید کلا اسمشم از ذهنت پاک کنی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

هیچ وقت پشت سر کسی همچین صحبت نکن عزیزدلم

و بهش تهمت نزن مخصوصاً که به چشم ندیدی!

بعد هم اینکه ما یه معلم داشتیم میگفت خواهر شوهرم چون غسل نمیکنه ناخن کاشت داره من حس تمیزی نمیکنم خونش چند ماه نرفتم تا دلیلش رو گفتم و رفته ریمو کرده بعد رفتم

شما هم مراجعه کن ببین مرجع تقلید چی فرموده

اگر ندیدید از روحانی بپرسید

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم از کی پرسیدی که میگن باید احوالشو بپرسی؟

این شخص کثیف و نجسه، صله رحم چیه دیگه؟

هر کس بهت گفت باید صله رحم کنی، در جواب بگو پس با شمر و یزید هم که فاسد بودن باید براشون صلوات و رحمت فرستاد نه لعنت

هیچ وقت پشت سر کسی همچین صحبت نکن عزیزدلم و بهش تهمت نزن مخصوصاً که به چشم ندیدی!بعد هم اینکه ما یه ...

چیو ب چشم ندیدم با شوهر خودم رابطه داشت ب شوهرم یکدستی زدم لو رفت

جلو خودم دست همو گرفتن رفتن من خر سنم کم بود چون شوهرم هرروز کتکم میزد وحشت داشتم جلوشون واستم لوشون بدم

ب شوهرمم بعد طلاق گفتم میدونم چکار کردین

یبارم خودش اعتراف کرد با مرد متاهل همسایه است هی پز داد من ۳تا بچه دارم بازم فلانی بهم گفته هرکاری واست میکنم فقط باهام باش

اون مرده رو همسایشه میشناسم خانمش دیدم خ خشگله چشم رنگیه

ی بچم دارن

بارها جلو چشم خودم شماره از مغازه دارا گرفت گفتم نکن شوهرداری

گفت شوهرم از خودم بدتره ولش بعدش چسبید ب زندگی من تا مثلا ادبم کرده باشه چرا گفتم از پسرا شماره نگیره

دیگ بعد آبروریزی جلو شوهر دومم کارد ب استخونم رسید قطع رابطه کردم

عزیزم از کی پرسیدی که میگن باید احوالشو بپرسی؟این شخص کثیف و نجسه، صله رحم چیه دیگه؟هر کس بهت گفت با ...

اخه حتی ی ذره هم پشیمون نیست الان داره تقاص پس میده مامانم زنگید گفت ۳بار بچش سقط شده ولی نگفت از فلانی حلالیت بگیر یا درحق فلانی ظلم کردم اصلا پشیمون نیست

اگ من احوالش بپرسم حماقت خودم ثابت کردم یا میگن لابد اون پاکه من الکی تهمت زدم ک دارم احوالش میپرسم

از حرم پرسیدم یا تو گوگل سرچ میکنم میگن حداقل باید احوالشو مثلا از طریق مامانت بپرسی خب همین ثابت میکنه اون گناهی نکرده وگرن چرا باید احوال کسی ک فاسد هرزه است رو بپرسم

جلو داداش کوچکم هم قبلا رفته بود با پسرای همسایه لاس زدن داداشم ۱۵سالش بود عصبی شده بود گفت مامان اینو دیگ راه نده تو خونمون

بعد اومده بود بالا میخندید با فلانی داشتم شوخی میکردم داداش دید غیرتی شد وای با خنده

انگار مریض جنسیه کثافت

منک ۷ساله قطع رابطه کردم فک کنم تازگی ها مامانمو هم عذاب داده یکاری کرده چون یهو اسمش اوردم خود مامانم گفت اسمش نمیخام بشنوم حرفش نزنیم

واقعا خواهرته؟یا خدا

دوتا برادر ناتنی دارم

یبار ی مشکلی خ بزرگ داشتم داداش ناتنی ام کمکم کرد حلش کرد

ولی این خواهر خونیم هست از ی پدر و مادریم اما بدترین بلاهارو سرم اورده

صله رحم برای اینه که حال دو طرف خوب بشه ،ولی با آدم فاسد حرامه که نشست و برخاست کنی وقتی که ازش آسیب ...

گفتن باید احوالش بپرسی حتی شده از طریق دیگران

خب وقتی اینکار باعث تایید فساد اخلاقی و کارای اون بشه مگحروم نیست ؟

اونزمان ک باهاش قطع ارتباط کردم حقیقت ب مامانم و خواهر برادرم تنی ام گفتم مامانم هی ماستمالی کرد و خودشون باهاش ارتباط داشتن چون دختر اوله رو مامانم خ نفوذ داره

الان بعد ۷سال مامانم خودش گفت اسم اونو نگو ولی ادامه نداد چرا

با حالت ترس گفت اسمشو نیار

مطمئنم ی گندی زده ک خود اینام باهاش قطع رابطه کردن

خب وقتی ارتباط باعث جری تر شدن طرف میشه ک معلومه حرامه حتی همون احوالپرسی باعث بشه فک کنه کاراش همچینم زشت و عیب نیست

هیچ وقت پشت سر کسی همچین صحبت نکن عزیزدلم و بهش تهمت نزن مخصوصاً که به چشم ندیدی!بعد هم اینکه ما یه ...

من ب چشم دیدم و یبارشم خودش اعتراف کرد یا یبار گفت خوش بحالت طلاق گرفتی دانشگاه میرفتم فهمید اونجا پیشنهاد دوستی بهم میشه گفت کاش من موقعیت تورو داشتم چ کارا میکردم

گفتم چکار میکردی رنگش پرید گفت هیچی

اخه حتی ی ذره هم پشیمون نیست الان داره تقاص پس میده مامانم زنگید گفت ۳بار بچش سقط شده ولی نگفت از فل ...

عزیزم ولش کن تو رو خدا

واسه آرامش روح و روانت اصلا یادی نکن ازش

وای این دیگه چقدر کثیفه، اصلا کاملا باید فراموشش کنی

عزیزم ولش کن تو رو خداواسه آرامش روح و روانت اصلا یادی نکن ازشوای این دیگه چقدر کثیفه، اصلا کاملا با ...

منم فراموش کردم ولی گاهی تو مطالب مذهبی یهو میبینم اسم قاطع رحم اومده نگران میشم ولی خب وقتی مطمئنم ضرر داره هم من زجر میکشم هم اون آلوده تر میشه حتی همون احوالپرسی غیرمستقیم باعث جری تر شدنش میشه فک کنم حرومه اتفاقا قطع رابطه کامل شاید باعث بشه یکم بترسه از واکنش بقیه ب کارهاش کمتر بشه