2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا همه جا دنبال قاطی شدن فضای زن و مردید

اینجا ک شیر تو شیر ترین جای ممکنه گیر دادید ب بدبختا

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

حالا همه جا دنبال قاطی شدن فضای زن و مردیداینجا ک شیر تو شیر ترین جای ممکنه گیر دادید ب بدبختا

وای پسرا کجا بربختن خیلی پرو اند اینستا ادعا دارند که🤮

آرزو قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ هردوسخت درتلاشیم به هم برسیم

وای پسرا کجا بربختن خیلی پرو اند اینستا ادعا دارند که🤮

دخترا پررو نیستن؟

چرا انقدر گارد دارید بهم

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

نه پسرا لوس انتظارات بیجای دارند

خب شما با اونا ک لوس نیستن و انتظار بیجا ندارن حرف بزن :/

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز