2777
2789
عنوان

خواب عجیب

192 بازدید | 11 پست

دیشب تا ساعت ۳ اینا بود خواب دیدم تو یه خونه ام با دوستام اینا خونه جن داره (الان باردارم اما تو خواب بچم ۶ ماهش بود و بغلم بود ) بعد هر چی بسم الله سوره آیه میخوندیم فایده نداشت من بچمو برداشتم با بابام فرار کردم خواب اینجا کات شد دوباره ساعت ۸ صبح خواب دیدم تو همون خونم بچم داره راه میره تاتی تاتی ک یهو یه گربه سیاه میخواست بگیره ببرتش هر جوری بود بچه رو از گربه گرفتم خودشم زدم گفتم بهم بگو کی گفته بچه منو ببری چیکار با بچه من داری گفت فلانی دعا خونده اینا ک بچه رو ببریم فلانی ام یه غریبه بود ک در ظاهر تو اون خواب دوست من بود بنظرتون منظور خوابم چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترسیدم میگم اگه خواب منظوری نداشت دوباره ادامه پیدا نمیکرد

بد به دلت راه نده عزیزم زایمانم کردی حواست به بچه باشه روستای ما اعتقاد دارن میگن تا ۴۰ بچه نباید تنها باشه جن بوی نوزاد و خون مادر و میفهمه میبرتش حالا نمیدونم راسته یا نه

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊
بد به دلت راه نده عزیزم زایمانم کردی حواست به بچه باشه روستای ما اعتقاد دارن میگن تا ۴۰ بچه نباید تن ...

با پدر بچه مشکل دارم اونم اهل دعا و اینجور چیزاس میترسم کاری کنه

با پدر بچه مشکل دارم اونم اهل دعا و اینجور چیزاس میترسم کاری کنه

نه شما وقتی متصل به خدا باشی هیچی نمیتونه سر راهت قراربگیره

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

اینکه توی خواب فرار کردید معنیش اینه به زودی به اون چیزی که دلتون میخواد می رسید. فرار در خواب تعبیر پیروزی و موفقیت داره. همچنین اینکه توی خواب شما تونستید ذکر بسم الله رو بگید یعنی هرچه اون طرف تلاش میکنه بی فایده است.

در کل قرآن رو همیشه مخصوصا موقع خواب کنارتون داشته باشید و حدیث کسا هم معجزه میکنه مخصوصا اگر بلند بلند توی خونه بخونید

بهترین تعبیر خواب که هم تعبیر اسلامی و هم تعبیر روانشناسی و هم تعبیر غربی ارئه می ده و در آخر هم جمع بندی کامل بهتون ارائه می کنه و الان وصل هم هست و قند شکن هم نمی خواد هوش مصنوعی tabir-ai.ir هست.

مثل هوشهای خارجی، جواب را از خودش تخیلی نمی سازه و کاملا علمی جواب میده

یک ثبت نام ساده و رایگان داره و برای هر سوال یک مبلغ کوچیک می خواد اما خیلی دقیق و از اکانتهای پرو هوشهای مصنوعی خارجی بهتر جواب میده یعنی با یه میلغ ناچیز پاسخ کامل و از اکانت پرو بهتر جواب میده.

هر روز اعتبار هدیه میده.

راستی هر روز هم می تونید تعبیر خوابهاتون را ازش بپرسید

در ضمن آرشیو هم داره و جوابش براتون ذخیره میشه.

برید به آدرس سایت هوش مصنوعی تعبیر خواب (بدون نیاز به قند شکن):

tabir-ai.ir

🌜⭐🌛