atennaa مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 179 عنوان رشد قدی مو 48 بازدید | 7 پست کسی از روغن براهمی استفاده کرده واسه رشد مو؟ من ۱۲ ساله موهامو کوتاه نکردم ولی قدش ثابتهشنیدم ۳۰ روز هر روز روغن براهمی و نارگیل قد مو رو بلند میکنه 1404/11/05 | 10:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atennaa مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 179 از پایین موهات بچین یکی دوسانت هرماه رشد ماهانه مو مگه یه سانتو نیم در ماه نیست؟ خب من اگه ماهانه دو سانت بزنم چجوری رشد مو هام خودشو نشون میده ؟
atennaa مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 179 میگن روغن رزماری هم خیلی خوبه امتحان کردی؟ نه تا الان استفاده نکردم یه جا دیدم روغن براهمی و نارگین خوبه اینو خریدم ولی الان طریقه مصرفشو نمیدونم
leavmealone عضویت: 1404/09/28 تعداد پست: 521 رشد ماهانه مو مگه یه سانتو نیم در ماه نیست؟ خب من اگه ماهانه دو سانت بزنم چجوری رشد مو هام خودشو نشو ... ببین منظورم اینه چند ماه مثلا پنج ماه بچین دو سانت دوسانت موهات جون بگیره چون خیلی وقته کوتاه نشده دیگه رشد نمیکنه چون به یه حدی از بلندی رسیده
atennaa مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 179 ببین منظورم اینه چند ماه مثلا پنج ماه بچین دو سانت دوسانت موهات جون بگیره چون خیلی وقته کوتاه نشده د ... هر یکی دو ماه کوتاه کنم ممکنه دوباره از اینی ک الان هست بلند تر بشه ؟ همیشه تا روی کمرم بلند میشه دیگه رشد نمیکنه ☹️