2777
2789
عنوان

از دست دادن عزیز

136 بازدید | 8 پست

شوهرم حدود دو ساله که خواهرش رو از دست داده. فقط همین دوتا بودن.

حالش خوب نیست هنوزم.. یعنی هیچ وقت خوب نمیشه انگار

از بیرون شاده و خوشحال. اما از درون داغون.

نمی دونم چیکار کنم.. هر کاری ازم بر بیاد کردم

بنظرتون برای تسکین درد سوگ به جز زمان چه چیز دیگه ای کمک میکنه😔

Dance me to the end of Love...

من دو ماهه مادرمو از دست دادم

یه وقتایی قلبم میگیره حالم بد میشه، وقتی یادم میفته دیگه نمیبینمش، ولی در کل خوبم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

خدا رحمت کنه

خیلی سخته

خیلی

اگر امکانش هست با مشاور در میون بذارید ک کمک کنه ب روال عادی زندگی برگردن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمت کنه خیلی سخته خیلی اگر امکانش هست با مشاور در میون بذارید ک کمک کنه ب روال عادی زن ...

میگه نمیخوام خوب شم چون دیگه هیچی حالمو خوب نمیکنه

اما یه جوری شده می برمش

براي كسي كه بعد از دو سال هنوز داغونه و زجر ميكشه فقط مشاور روانشناس ميتونه كمك كنه

البته زمان هم طبق معمول ميشوره ميبره همه چيزو اما در اين موارد زمان سلامتي و شادابي و جواني  و سرزندگي ادم رو هم با اون غم ميشوره ميبره! من موارد مشابه زياد ديدم كه نهايتا مشاوره كمكشون كرده

اگر انسان دو رویی هستید حداقل یک روی زیبا داشته باشید......
براي كسي كه بعد از دو سال هنوز داغونه و زجر ميكشه فقط مشاور روانشناس ميتونه كمك كنه البته زمان هم ط ...

چطوری ترغیبش کنم که بیاد مشاور از نظر شما؟