2777
2789
عنوان

مادرشوهر

177 بازدید | 10 پست

خوب مهمانت بودن، از اینکه میزبانی کردی دلیل نمیشه انتظار داشته باشی ک همراه عروس داماد باشی، ارزش قایل شدن از دید هرکسی فرق داره جایگاه قایل شدن از دید شما و اونا فرق داره، چه لزوم داره ک بخواییم در مراسم عروس داماد باشی، هرچی فاصله ها بیشتر، بهتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی فاصله ها بیشتر بهتر!؟ ینی هم خانواده دختر هم پسر یا فقط خانواده پسره فاصله داشته باشه بهتر!؟

عزیزم فاصله ب معنای بی اعتنایی سردی و بی مهری نه بلکه فاصله در حد جایگاه هر طرف و فرهنگ خودتون و حفظ حدها و مرزها....

عزیزم فاصله ب معنای بی اعتنایی سردی و بی مهری نه بلکه فاصله در حد جایگاه هر طرف و فرهنگ خودتون و حفظ ...

بله البته هر دو طرف نه یه طرفه منظورمه مثلاً فقط خانواده پسر یا دختر فاصله بگیرند دوطرفه باشه که باعث تبعیض نشه

بله البته هر دو طرف نه یه طرفه منظورمه مثلاً فقط خانواده پسر یا دختر فاصله بگیرند دوطرفه باشه که با ...

نظر خودمو میگم گلم، اصلا اینجا تبعیض گذاشتن مهم نیس، با هرکی باید متناسب با جایگاهی ک برات داره برخورد کنی ، اتفاقا من خیلی وقتا برا خانواده شوهرم بیشتر میکنم ولی خانواده خودم ن. قرار نیس بین دوتا خانواده حتما یکسانی و عدالت باشه چچون شرایطا یکی نیس ک بخوایم یکسان عمل کنیم.

ولی حضور پر رنگ خانواده ها چیزی جز کدورت دلخوری نیس، هردو خانواده باید در حد خودشون فاصله رو حفظ کنیم البته بسته ب موقعیت ها هم داره.........

نظر خودمو میگم گلم، اصلا اینجا تبعیض گذاشتن مهم نیس، با هرکی باید متناسب با جایگاهی ک برات داره برخو ...

در کل نبود عدالت هست که باعث به وجود امدن مشکلات و بحث های بعدی میشه منم نظرمو گفتم . چون عدالت یعنی برابری و احترام برابر که باعث تبعیض و کدورت نمیشه همین

در کل نبود عدالت هست که باعث به وجود امدن مشکلات و بحث های بعدی میشه منم نظرمو گفتم . چون عدالت یعن ...

مرسی از توجهت، ما مسئول برگزاری عدالت بین خانواده خودمون و همسرمون نیستیم،من و شوهرم با هم متحدیم برا هرکی هر خانواده و اعضاش متناسب با فرهنگ و نسبت و شرایط رفتار میکنیم و جایگاه قایل میشیم

مرسی از توجهت، ما مسئول برگزاری عدالت بین خانواده خودمون و همسرمون نیستیم،من و شوهرم با هم متحدیم بر ...

خواهش میکنم من نظر دادم چون شما تاپیک زدی قصد دخالت نداشتم و نظرمو گفتم