2821
2789

نه

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه ربط ندارد

ربط ندارد

ربط نداره

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بله عزیزم ربط داره

من سر دخترام روز فردای موعودم بی بی چک گذاشتم هر دو خطش پررررنگ شد ولی سر پسرم دو سه روز بعد از موعود خطش بسیار کم رنگ بود دلیلشم اینه چون دختر هم جنس خودمه هورمونا دو برابر میشه و پررنگ میشه ولی پسر چون جنسش فرق داره دیرتر رنگ میگیره

من حتی سر دخترام رنگ ادرارمم پررررنگ بود ولی سر پسرم کم رنگ بود

۲۵ روز عقب انداختم بی بی فعلا مثبت شده

من یه روش بلدم از روی کف دست حدس میزنم. برای خودم درست در اومد. عکس کف دست چپتو بفرست. انگشتات بزار کنار هم

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یه روش بلدم از روی کف دست حدس میزنم. برای خودم درست در اومد. عکس کف دست چپتو بفرست. انگشتات بزار ...

يه خانم اينجا سر بارداري دوم منم همينطور گفت و درست بود

من بزارم برات

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز