2777
2789
عنوان

سرکارم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 28 پست
هردوتاشون؟

متوجه شدی کجان؟

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

سلام ثودک عزیز، من دیشب تمامی پستهای شما، درواقع هر هشتاد صفحه شمارو مطالعه کردم، من دیار هستم و روانشناس و روانپزشک هستم مطب من واقع در اهواز محله کیانپارس و اتفاقی بابت سوال راجب عمل دماغ به نینی ساعت اومدم و پستهای شمارو دیدم، در کارم خداروشکر تخصص دارم، قلب پاک و مهربون شما و همسرتان به من این فکر رو رسوند که بخوام بدون کسر هیچ هزینهای شمارو مشاوره بدم، تا هر زمان که به بهترین نوع خوشحالی و شادی خودتون برسید، تاکیید میکنم بدون هیچ هزینه ای و فقط به خاطر کمک به قلب پاکتون حتی شده ماه ها و یک سال باهم کار میکنیم، این رو یادتون باشه شما چندساله درگیر احساسات و عواطف اذیت کنندتون هستید و میتونید توی یک سال مرحله به مرحله و طی روند هایی اسون و نجات دهنده به حدی خوب بشید که شور و شوقو عشق به زندگی رو پیدا کنید، ثودک عزیز من به شما درخواست دادم و منتظر پاسختون هستم، مانا باشید🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه همسایه یا خوابن سایلنت کردن نگران نشو آیت الکرسی رو بخوننیم ساعت دیگه زنگ بزن جواب میدن خیالت ر ...

ممنونم از مهربونیت عزیزم

لطف کردید

cdn.imgurl.ir/uploads/h262037_InShot__.mp4

پیداشون کردی؟

ببخشید که نگران تون کردم

بله پیام دادم به آبجی امبرام پیداشون کرد

انگار گوشی همراهش رو دیشب خونه پدربزرگم جا گذاشته

گوشی خونه هم شارژ نداشته خاموش بوده

سلام ثودک عزیز، من دیشب تمامی پستهای شما، درواقع هر هشتاد صفحه شمارو مطالعه کردم، من دیار هستم و روا ...

سلام عزیزدلم فدای مهربونی تون

خوشحالم که با شما آشنا میشه

خدا شمارو حفظ کنه

ممنونم که خواستید کمکم کنید عزیزم

ولی گلم من پیش بهترین روانشناس و روانپزشک شهرمون که مثل شما هستن رفتن ولی بی فایده بود برام😔

بله عزیزم ببخشید اگه نگران تون کردم

خداروشکر

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
بله عزیزم ببخشید اگه نگران تون کردم

خداروشکر گلم

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...