2777
2789
من بازم میگم با تجربه زندگی ۱۴ ساله روشن نخر اگه به کثیفی حساسی و لکه فرش رو مخته

فرشای خودم سفید کرمه خیلی زود کثیف میشه ۵ نفرم هستیم ولی چون رنگ روشن خونه رو دلگیر نمیکنه برا همین میگم روشن بخرم قبلش قرار بود قرمز بخرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرشای خودم سفید کرمه خیلی زود کثیف میشه ۵ نفرم هستیم ولی چون رنگ روشن خونه رو دلگیر نمیکنه برا همین ...

خیلی ها بهم میگفتن قرمز نخر ولی بعد از اینکه خریدم هیچکیی نگفت چرا خریدی اتفاقا خیلی تعریف کردن فامیلهای شوهرم تو کار طراحی دکور هم هستن خیلی تعریف کردن بستگی داره چه قرمزی بگیری برا من ۱۵۰۰ شانه قالی سلیمان هست . نه اصلا خونه کوچیک و دلگیر نمیشه تازه فضا شاد هم میشه

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
خیلی ها بهم میگفتن قرمز نخر ولی بعد از اینکه خریدم هیچکیی نگفت چرا خریدی اتفاقا خیلی تعریف کردن فامی ...

مبارکت باشه قرمز اصلا تکراری نمیشه

بازم باید راجبش فکر کنم

راستی فرشات نازکه؟

خدا حفظتون کنه ما هم به شدت فعالن

مثل فرشهای کلفت قدیم نیست.

ولی چون ۱۵۰۰ شانه هست تراکمش زیاده یه حالت مخملی بهش میده که هم زیباتره هم زانو رو موقع نماز اذیت نمیکنه.

من قبلش ۱۲۰۰ شانه داشتم اصلا راضی نبودم به قول شما ناز ک بود و موقه نماز زانوهامو اذیت میکردبرا همین دنیال این بودم برم فرش ۷۰۰ شانه بخرم که کلفت تره اما قشنگ پیدا نکردم خلاصه خیلی گشتم تو قرمز ها و رنگ های تیره .رنگهای تیره اصلا به دلم نمینشست انگار خونه رو دلگیر میکرد آخرش قالی سلیمان گرفتیم طرح دست باف.یه چیز دیگه اگه وسطش ترنج نداشته باشه فضا رو باز تر میکنه

راستی جدیدا تو کانال یه دختره تو ایتا فرش تیره دیدم که توش طلایی و زرد داشت خیلییییی قشنگ بود نمیتونم عکس بفرستم آدرس کانالشو برات میفرستم بری توش فرش خونشو ببینی اتفاقا مشهدیه فکر کنم فرش مشهد باشه.

مادرشوهرم هم فرش مشهد داره قدیمیه ولی خیلی قشنگه کلفت هم هست ولی روشنه و آدمو دق میده