2777
2789
عنوان

عفونت زونا

88 بازدید | 12 پست

مادرم یک ماه پیش زونا گرفته و قرص های ضد ویروس خورده و آنتی بیوتیک سفالکسین ۵۰۰. الان تاول هاش خشک شدن ولی دیدم امروز یه چیز سفید روی زخمش هست نمیدونم عفونته یا زخمش داره خشک میشه؟ قبلا آنتی بیوتیک خورده ممکنه باز عفونت کنه بعد خوردن آنتی بیوتیک و یک ماه دیگه؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چون قبلا آنتی بیوتیک خورده برام عجیب بود اون نقطه روز دیدم گفتم یعنی الان عفونی شده بعد یک ماه و خور ...

ایا فقط یک طرف صورت یا یک طرف بدن زخم شده؟

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

یه طرف سرش زونا زده بود

نگران نباش این بیماری مثل ابله مرغان فقط یکبار در طول عمر ظاهر میشه یعنی هر کسی یکبار ممکنه بگیره و در بقیه عمر هرگز نمیگیره ..زخم ها هم خوب میشه آب ولرم بدون دست کشیدن رو زخم ها خوبه

نگران نباش این بیماری مثل ابله مرغان فقط یکبار در طول عمر ظاهر میشه یعنی هر کسی یکبار ممکنه بگیره و ...

دارم میبینم خشک میشن و کمتر شدن ولی اون یه نقطه حالا نمیدونم دیروز پماد آ و د زدم واکنش نشون داده احساس کردم عفونی شده

دارم میبینم خشک میشن و کمتر شدن ولی اون یه نقطه حالا نمیدونم دیروز پماد آ و د زدم واکنش نشون داده اح ...

حمام میتونه بره؟ اگه مشکلی نداره خوبه

دارم میبینم خشک میشن و کمتر شدن ولی اون یه نقطه حالا نمیدونم دیروز پماد آ و د زدم واکنش نشون داده اح ...

حمام میتونه بره؟ اگه مشکلی نداره خوبه البته از صابون و شامپو بچه استفاده کنه چون مواد شیمیایی کمتری داره...