2777
2789
معروف به نظرم آنجلینا وقتی جوون بود همه چی تموم بود

لایک

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا

واسه عید داشتن تلویزیون رو جا بجا میکردن سیم آنتن کم اومده رفته اونو بلند کنه از 4 طبقه افتاده تو حیاط 1 ماه تو کما بود آخرای عید فوت کرد

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی

افسانه پاکرو اگه طبیعی باشه واقعا خوشگله هیییچ عیبی تو صورتش نیست ....از همه لحاظ پرفکت👍👍👍👍👍

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
منم مامانم خوشگل بوده عکساش دیدم .... اخه ۷ سالم بود مرد زیاد انچنان یادم نیس

اخی خدا رحمتشون کنه 

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
لایک

بخدا این کامنتو گذاشتم تو اومدی تو ذهنم،گفتم اگه ببینی حرفمو تایید میکنی😄

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
منم مامانم خوشگل بوده عکساش دیدم .... اخه ۷ سالم بود مرد زیاد انچنان یادم نیس

خدا بیامرزدشون

من باردار نیستما😅اصلا ازدواجم نکردم😁تو راهیم کنکوره هفت تیر میرم ب دنیا میارمش😍😂
بخدا این کامنتو گذاشتم تو اومدی تو ذهنم،گفتم اگه ببینی حرفمو تایید میکنی😄

عزیزززم 😄😄😄😄