2789
عنوان

سندروم دان

693 بازدید | 26 پست

سال گذشته برج2فهمیدم باردارم خیلیخوشحال بودم چون بعداز 13سال انتظار بازباردارشده بودم منی که ازاخرین بارداریم که زایمان زودرس داشتم وبچم نموند13سال میگذشت

دخترم الهی خدانگهدارت باشه 

سایت الان بسته میشه

اگه طولانیه بذار برای بعد

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

قشنگ ماه محرم بود رفتم سونوان تی ودکترگفت همه چیزخوبه ونی نی دختره بعدازسنوگرافی رفتم ازمایش انجام دادم وقتی دکتردید گفت ازمایشت خوب نیست باید ازمایش سلفری انجام بدی

عزیزم دارم مینویستم

اوکی❤️

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ازمایش انجام دادم قشنگ دوهفته زجراور برام بود جواب ازمایش اومدوگفتن بله بچه سندروم دان داره قشنگ همون روازغصه زیاد تاریخ6برج 5حیاب سایت دروست کردم