queen____20 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 2472 عنوان شما هم اطرافتون دیدین 294 بازدید | 41 پست پسرا اکثرا دخترایی که باباشون پولداره رو زود میگیرن فوری خاستگاری میکنن و دخترایی ک فقیرن و بضاعت مالی ندارن واس سواستفاده و دوستی میخان و نمیگیرنش بنظرم ک پول پرستی اسمش واس دخترا در رفته 1404/11/04 | 21:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 11036 آره قبول دارم نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ... نه دستت را به دستی دلخوش !!!
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 52570 والا دختر پولدار محرد زیاد دورم دیدم البته خواستگار زیاد دارن ولی خودشون قبول نمیکنن ازدواج قسمته به پولداری و بی پولی نیست بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 10396 من تا الان رل نداشتم اما خواستگار زیاد داشتم ...😂پس دوست پسرم میگیره با این اوضاع؟😂💔 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
queen____20 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 2472 والا دختر پولدار محرد زیاد دورم دیدم البته خواستگار زیاد دارن ولی خودشون قبول نمیکنن ازدواج قسمته به ... من ک دیدم اگثرا پولدار خاستگار دارن والا کسی فقیر باشه دم در خونشو نمیزنن ببینن حتی دختره چ شکلیه
expressffhh عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 6 دقیقا همینه دیت اول تا فیها خالدون شغل بابای طرفو ، طلا بودن اکسسوریاش ، شاغل بودن یا نبودنش همه اینارو درمیارن
queen____20 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 2472 من تا الان رل نداشتم اما خواستگار زیاد داشتم ...😂پس دوست پسرم میگیره با این اوضاع؟😂💔 اگه وضع مالیتون خوب باشه اره زود میگیره
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 52570 من ک دیدم اگثرا پولدار خاستگار دارن والا کسی فقیر باشه دم در خونشو نمیزنن ببینن حتی دختره چ شکلیه اوه اینقدر دختر فقیر هم دیدم ازدواج کردن شوهر خوب و عالی اصلا تو یه چیز مطلق نمیتونی بیاری پس با این حرفا روحیه خودت خراب نکن بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
آتوسا۷۶ عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 4834 دقیقا همینه من دوستم پولدار بود ،دوست پسرش به یک سال نشده باهاش ازدواج کرد ، پسره هم بعد ازدواج زندگیش کلی پیشرفت کرد اگه با یکی مثل من ازدواج میکرد ، همیشه در جا میزد
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 10396 اگه وضع مالیتون خوب باشه اره زود میگیره بد نیست ...ب قول پارتنرم میگه شما پولدارین 😑😂💔حالا نمد بگیره یا ن 🤣💔 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
queen____20 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 2472 دقیقا همینه دیت اول تا فیها خالدون شغل بابای طرفو ، طلا بودن اکسسوریاش ، شاغل بودن یا نبودنش همه این ... گوشی تو دستش چیه شغل باباش چیه ناخناش کاشته یا ناخن نداره خونه دارن یا ندارن من اطرافم خیلی دیدم حتی طرف سنی نداره چون باباش پولداره فوری گرفتنش تازه دوست پسرشم گرفته ولی من با ۲۴ سال سن ن دوستم پسرم گرفته ن خاستگاری هست اصلا
queen____20 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 2472 اوه اینقدر دختر فقیر هم دیدم ازدواج کردن شوهر خوب و عالی اصلا تو یه چیز مطلق نمیتونی بیاری پس با این ... شانس خیلی زیادی میخاد یا خوشگلی خیلی زیاد