2777
2789
عنوان

شما هم اطرافتون دیدین

294 بازدید | 41 پست

پسرا اکثرا دخترایی که باباشون پولداره رو زود میگیرن فوری خاستگاری میکنن و دخترایی ک فقیرن و بضاعت مالی ندارن واس سواستفاده و دوستی میخان و نمیگیرنش بنظرم ک پول پرستی اسمش واس دخترا در رفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا دختر پولدار محرد زیاد دورم دیدم البته خواستگار زیاد دارن ولی خودشون قبول نمیکنن ازدواج قسمته به پولداری و بی پولی نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من تا الان رل نداشتم اما خواستگار زیاد داشتم ...😂پس دوست پسرم میگیره با این اوضاع؟😂💔

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

والا دختر پولدار محرد زیاد دورم دیدم البته خواستگار زیاد دارن ولی خودشون قبول نمیکنن ازدواج قسمته به ...

من ک دیدم اگثرا پولدار خاستگار دارن والا کسی فقیر باشه دم در خونشو نمیزنن ببینن حتی دختره چ شکلیه

من ک دیدم اگثرا پولدار خاستگار دارن والا کسی فقیر باشه دم در خونشو نمیزنن ببینن حتی دختره چ شکلیه

اوه اینقدر دختر فقیر هم دیدم ازدواج کردن شوهر خوب و عالی اصلا تو یه چیز مطلق نمیتونی بیاری پس با این حرفا روحیه خودت خراب نکن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اگه وضع مالیتون خوب باشه اره زود میگیره

بد نیست ...ب قول پارتنرم میگه شما پولدارین 😑😂💔حالا نمد بگیره یا ن 🤣💔

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

دقیقا همینه دیت اول تا فیها خالدون شغل بابای طرفو ، طلا بودن اکسسوریاش ، شاغل بودن یا نبودنش همه این ...

گوشی تو دستش چیه شغل باباش چیه ناخناش کاشته یا ناخن نداره خونه دارن یا ندارن

من اطرافم خیلی دیدم حتی طرف سنی نداره چون باباش پولداره فوری گرفتنش تازه دوست پسرشم گرفته ولی من با ۲۴ سال سن ن دوستم پسرم گرفته ن خاستگاری هست اصلا