2821
2789
عنوان

خسته شدم دیگ

85 بازدید | 9 پست

من انسال کنکور دارم هرچی ازمون نوشتم تراز کمه ناامید شدم حالم بده افسرده ایم امید ندارم خانوادم میگن یا قبول میشی امسال یا میدیم شوهر کنی بری هرشب هرشی دعوا دارم دیگ نمیتونم تو روستا زندگی میکنیم افکارشون دهاتیه قدیمیه همه دوستام الان وضعیت خوبی دارن کنکور دارن خانواده هاشون درکشون میکنه ب من فقط سرکوب زدن اعتماد بنفس مو کشتن ۱۸ سالمه انگار ی زنگ ۵۰ سالمه میگن ب خودت برس بهم پولی نمیدن اصلا ی کرمی بخرم همش واسه داداشم گذاشتن میگم پول بدید بینی مو عمل کنم هیچی نمیدن صلاح زندگیم دست خودم نی ن کاری دارم چیکار کنم بنظرتون نمیتونمم فرار کنم برم کجا ؟ن پولی ن چیزی از خودکشی هم هی دارم فک میکنم واسش ولی میترسم ولی مطمعنم ی روزی انجام میشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انسلی ازمونام ریده

چون فقط آزمونات ریده فکر میکنی نتیجه نمیگیری؟

فکر میکنی همه اونایی که قبول شدن از همون اول عالی بودن؟ اونا شکست نخوردن؟ اونت تراز پایین نداشتن؟

اتفاقا برعکس

اونا بیشتر از منو تو شکست خوردن ولی ادامه دادن. رها نکردن تحت هر شرایطی درس خوندن

همه تو سال کنکورشون مشکلات دارن چه خانوادگی چه مالی چه احساسی

من میدونم تو چقدر شرایطتت سخته ولی فکرشو بکن اگه ول کنی سال بعد وضیتت چطور میشه؟ نمیترسی؟ که بدتر شه اوضاعت؟

پس فقط بخون و به اینکه وای نمیشه وای نمیتونم فکر نکن

چون میشه فقط باید باورش کنی

2824
2823
2791
2779
2792