2821
2789
عنوان

لیست جهیزیه

90 بازدید | 7 پست

ببینین دیگه چی لازمه بگیرم؟؟

کتری برقی ، لباسشویی ، تلویزیون
قابلمه روحی ، جاروبرقی ، اتو
زودپز ، قهوه ساز ، خردکن
سرخ کن ، یخچال ، مولتی کوکر
تشک و بالشت ، فرش ، بخاری ، پتو ، سرویس آبکش استیل ، سرویس کاسه استیل ، سرویس قهوه خوری ۶ عددی ،سرویس چایخوری کمر باریک ۶ عددی ، الک استیل ،سشوار ، اتو مو ،ترازو آشپزخانه،چرخ گوشت ، چای ساز ، نیم لیوان ۱۲ تایی، سرویس قابلمه و ماهیتابه گرانیت ، کتری ، نی شربت خوری ۱۲عدد ، سرویس بشقاب چینی ۱۸ نفره ، سرویس قاشق چنگال ۱۸ نفره ، سرویس کفگیر ملاقه ، کارد آشپزخانه ، سینی شیشه ای ، ست کاسه سه تایی ، تنگ و لیوان 12 نفره ، ست پلاستیکی یخچال، چاقو دم دستی ، الک آرد ، تفاله گیر چای ، تخته برش گوشت ، پتو مسافرتی ۴تا ، ظرف خورشت ۳ تا، سرویس خواب ، تشک ۲ تا بالشت ، روتختی ، محافظ تشک ۱۵۰۰ ، سینی استیل جفتی ، فلاسک
تشک مسافرتی ، سینی دایره ای یه جفت ، چرخ خیاطی ، جا برنجی ، سبد پیک نیک ، انبر سالاد ،جا کارد و قاشق چنگال ، ماهیتابه روحی ، ظرف نگهدارنده ترشی ، شیرجوش ، قوری پیرکس، فنجان، قندان،

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز