2777
2789
عنوان

پسری ک پدر و مادرش فوت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 66 پست
سربار کسیه که هیچی نداره و آویزون خاتواده زن بشه . وگرن کار کنه خودشو بالا بکشه . زن بگیره خانواده خ ...

دلمو گرم کردید. حالم اصلا خوش نبود

ن چون حرفاشون درسته

چون جدن ناراحتم ب انتخابم اینهمه توهین میشه!گاهی وقتا هم میگم نکنه جدن انتخابم در سطحم نیست

ولی خب همه اینا تا وقتیه ک بهم پیام میده.بنظرم بهترین ادمیه ک دیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی نباید بابت حرفا اذیت بشی، اونی که همچین ایرادایی بگیره مشکل از شعورشه، ول کن این حرفارو

درسته، این جمع نینی سایت پر خانومای خشگل همراهه

جدن دلگرمی هستید!

دلمو گرم کردید. حالم اصلا خوش نبودن چون حرفاشون درستهچون جدن ناراحتم ب انتخابم اینهمه توهین میشه!گاه ...

وای توروخدا 😑 طرف خاستگارته ! دو دستی بچسب ! از خدامه پسری با همچین شرایطی ! هیشکی نیس زندگیتم بهم بزنه . پا بپاش تلاش کن زندگی بساز . خوب بودن مهمه نه جیز دیگه . چرا خجالت ! خیلی احترامشو جلو همه نگه دار تا یاد بگیرن احترام بذارن . عزت خودت بیشتر میشه بعدش

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
وای توروخدا 😑 طرف خاستگارته ! دو دستی بچسب ! از خدامه پسری با همچین شرایطی ! هیشکی نیس زندگیتم بهم ...

خیلی ب دلم نشسته منی ک خدای استرسم پیش این ادم اروم ترین ادم کره زمین میشم.انقد این بشر انرژیش خوبه...چندین دفعه هم گفتم بیخیال شه تو خونوادمون سختش میشه

میگه نمیرم... و از وقتی گفتم این ادمو میخوام دیگه حرفاشون شروع شد.یکی میگه اشغال جمع کن

یکی میگه ابرو بر.اونیکی میگه تو عرضه زندگی اروم نداری...یکی میگه من روم نمیشه اینو ب عنوان دومادمون معرفی بقیه کنم.اصلا ی وضعی منم ناراحت میشم واقعا

ولی خب وقتی میبینمش میشوره میبره همه رو! فشار رومه نینی سایت محل دلگرمی شد