2789

نه یه مشت سیاستمدار دارن مردمو بازی میدن دست همشون هم تو یه کاسه است

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا نگذره ازشون ک خوج و جون مردمو بازیچه خودشون قرار میدن و سرش معامله میکنن

مسکن و ماشینو هم اونا معامله کردن چقد گردن گیراتون ضعیفه

خدا تو تنها شاهد غم های من بودی اما میگم گذشت الان شکرت ،شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی صلوات، 🙏🏻🌺

از صبح کل تاپیکای اینجا شده این موضوع بسه دیگه اینجا اسمش سایت بارداری و بچه داریه تنها چیزی که به ا ...

من تازه الان زدم و از صبح ندیدم گلم ولی خوب سایت عمومی هست و مردم آزادن تو اعلام نظرات شما میتونی تو این تاپیکها تری البته ببخشید فقط نظرم هست

خدا هست و این کافیست 

من و تو باعث گرونی ایم؟ چقد باهوشی تو

پس عامل گرونی و خون جوونا رو هم نزار زیر سر کس دیگه

عاملشو پیدا کن و صد لعنت بهش بگو

خدا تو تنها شاهد غم های من بودی اما میگم گذشت الان شکرت ،شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی صلوات، 🙏🏻🌺

پس عامل گرونی و خون جوونا رو هم نزار زیر سر کس دیگهعاملشو پیدا کن و صد لعنت بهش بگو

فک کنم توهم زدی و منظورمو نگرفتی

ی کمی بیشتر دقت کن ب جملاتم میفهمی من کدوم طرفی ام

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از صبح کل تاپیکای اینجا شده این موضوع بسه دیگه اینجا اسمش سایت بارداری و بچه داریه تنها چیزی که به ا ...

خب مجبوری نیا تو ناپیک مردم

زن حامله کور کر که نیست از تو امثال تو آگاه تره