2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه مستاجر خودش بخاد فکنم بشه

من خودم مستأجرم میخوام زود تر تخلیه کنم چند ماهی ولی صاحب خونه یه کم اذیت داره میکنه میخواستم بدونم اصلا میتونم یا نه 😕

من خودم مستأجرم میخوام زود تر تخلیه کنم چند ماهی ولی صاحب خونه یه کم اذیت داره میکنه میخواستم بدونم ...

مثلا چ اذیتی میکنه

نداره پولو بده؟

اینقددرگیر جنگ ومذاکرات شدیم ک کسی یادش نبود بگه اگه میخواین تاریخ عقدتون1405/5/5باشه باید از الان شرو کنین🤧🤪

بله می تونه ولی خودش باید مستاجر بگیره

عه

آخه چند ماه مونده تا موعد بعد صاحب خونه داره اذیت میکنه میگه تا همون مدتی که مونده خودتون مستاجر بیارید بعد کسی نمیاد چند ماه اجاره کنه ک

مثلا چ اذیتی میکنهنداره پولو بده؟

میگه مستاجر خودتون پیدا کنید همین مدتی که قرار داد تون مونده

برا مام کلا چند ماه مونده کسی نمیاد چند ماه اجاره کنه ک

عه آخه چند ماه مونده تا موعد بعد صاحب خونه داره اذیت میکنه میگه تا همون مدتی که مونده خودتون مستاج ...

الکی میگه باید کلا بگیره برا ۱ سال ما هم مستاجرمون اونجوری خودش گشت مستاجر پیدا کرد و قرار داد یه ساله بستیم

الکی میگه باید کلا بگیره برا ۱ سال ما هم مستاجرمون اونجوری خودش گشت مستاجر پیدا کرد و قرار داد یه سا ...

عه خدا خیرت بده

پس مستاجر میتونه زود تر تخلیه کنه قانونیه

میگه مستاجر خودتون پیدا کنید همین مدتی که قرار داد تون مونده برا مام کلا چند ماه مونده کسی نمیاد چند ...

وا چ بی عقله

اینقددرگیر جنگ ومذاکرات شدیم ک کسی یادش نبود بگه اگه میخواین تاریخ عقدتون1405/5/5باشه باید از الان شرو کنین🤧🤪

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز