سفید_برفی_ملوس مدیر استارتر عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 732 عنوان کیا امتحان نهایی دادن 131 بازدید | 29 پست واقعا خیلی سخته؟؟من یازدهمم نهایی دارماصن معلما ی جوری میگن از نهایی انگار خیلییی سخته من از همین الان ترسشو دارممن ک امتحانای نوبت اولمو ۱۹ به بالا میشم بنظرتون نهایی چیکار میکنم؟🥲واقعا استرس هر روزمه 1404/11/04 | 20:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blue_hour عضویت: 1404/08/30 تعداد پست: 618 اصلااا بالاتر از سطح امتحانای خود معلما نیست نگران نباش فکر کن معلم خودتون طرح کرده کل کتابو بخون فقط و نمونه سوالای نهایی سالای قبلو هم نگاه کن Think I'll miss you forever
استرابرییی عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 1808 من دادم با معدل عالیحسابی براش بخون تاثیرش زیاده خوب بدی خیلی کمک میکنهکتاب رو باید کامل مسلط باشی نوشتارت هم خوب باشه درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 7253 باید کتابو بجوییمن دینی خط ب خطشو حفظ بودم کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
سفید_برفی_ملوس مدیر استارتر عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 732 من دادم با معدل عالیحسابی براش بخون تاثیرش زیاده خوب بدی خیلی کمک میکنهکتاب رو باید کامل مسلط باشی ن ... وای پس سخته؟🥲
fatimhhhh عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 746 نه اگه خوب بخونی نمره ۱۶ راحت میتونی بگیری سه چهار نمره سخت ریز داره دبیر اینطوری میگن که دانش آموز بترسن بخونن از تبار زاگرسم
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 7253 من دادم با معدل عالیحسابی براش بخون تاثیرش زیاده خوب بدی خیلی کمک میکنهکتاب رو باید کامل مسلط باشی ن ... معدل اگه بالا ۱۹باشه، درصد کنمور چند باشه رتبه زیر ۵٠٠٠؟ کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
asylum عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 2651 من دادم با معدل عالیحسابی براش بخون تاثیرش زیاده خوب بدی خیلی کمک میکنهکتاب رو باید کامل مسلط باشی ن ... عزیزم بنظرت از الان با پایه متوسط میشه پیراپزشکیا اورد؟نکته و تست دارم میبینم
استرابرییی عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 1808 وای پس سخته؟🥲 درس با درس فرق داره یه سری درسا راحت تره یه سری سخت تر اگه امتحانات رو بدون ارفاق نمره خوب میگیری میتونی نهایی هم خوب بدی درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕
کاملیا_373 عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 21264 میانگین معدل کشوری رو ، تو رشته خودت نگاه کن قشنگ متوجه میشی سخته یا آسون به حرف هیچ کسی گوش نکن یکی میگه سخته یکی میگه آسونه گیجت می کنند طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم
سفید_برفی_ملوس مدیر استارتر عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 732 درس با درس فرق داره یه سری درسا راحت تره یه سری سخت تر اگه امتحانات رو بدون ارفاق نمره خوب میگیری می ... شما که نهایی دادی تعطیلی نوروزو میخوندین؟
استرابرییی عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 1808 عزیزم بنظرت از الان با پایه متوسط میشه پیراپزشکیا اورد؟نکته و تست دارم میبینم آره تا کنکور تیر که وقت زیاده میرسیدنهاییا رو هم خوب بخونید ازش تراز خوب بگیری بارت رو بستی درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕