2777
2789
عنوان

شما هم حس میکنید مشکوکه یا چی🤔

209 بازدید | 16 پست

یک ماهه با یه پسره هم اشنا شدم

به من گفته بود دو تا شماره داره

حالا من به یه دلیلی که نمیتونم بگم چطوری یه شماره دیگه ازش پیدا کردم و سیو کردم دیدم الان انلاینه و اون خط هم واسه خودشه(البته عکس مغازه محل کارش رو زده پروفایل و چند تا هم عکسای خودش هست)

نیم ساعت پیش با هم تلفنی حرف زدیم و بعدش گفت بهم پیام بده تو روبیکا

الان رفتم دیدم با این خطی که خودش داده بود بهم از ظهر آنلاین نشده و با اون خطی که ازش پیدا کردم آنلاینه

بعد اینکه چند ساعت یه بار آنلاین میشه و مثلا میگه سرم شلوغ بود یا مشتری میاد همش

ولی مابین با هم تلفنی زیاد حرف میزنیم

مشکوک نیست به نظرتون؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید یکم یکم استاک کن ببین ب جایی میرسی اگه ن بهش بگو بپرس ازش اگه بهونه آورد بگو باش کلا قطع ارتباط کن باهاش چون یک ماه بیشتر نیست بعد داره دروغ میگه بهت

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉

شاید یکم یکم استاک کن ببین ب جایی میرسی اگه ن بهش بگو بپرس ازش اگه بهونه آورد بگو باش کلا قطع ارتباط ...

چطوری استاک کنم تو این بی نتی

از شانس بدم الان نت درست درمون وصل نمیشه بتونم اکانت های اینستاش رو چک کنم...

چطوری استاک کنم تو این بی نتیاز شانس بدم الان نت درست درمون وصل نمیشه بتونم اکانت های اینستاش رو چک ...

شغلش چیه

بگو دوستت زنگ بزنه بهش با اون شماره اگه شغلش یک جوری که معمولا شمارش همه دارن

اینکه خودت چجوری اونو گیر آوردی هم مهمه خب

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉

هم استانیمهتو گروه دانشگاه تلگرام آشنا شدیم

بگو دوستت تو تل بهش پیام بده با شماره ای که خودت داری یا اگه اون شماره ک پیدا کردی خیلی تابلو نیست یعنی گیر آوردنش راحته سر صحبت باز کنه ببینه واکنش چیه

چطوری به صورت نامحسوس بپرسم ازش که شک نکنه؟نمیخوام بفهمه انقدر دارم راجبش پیگیری میکنم🤦🏼♀️🤦🏼♀

اگه باهاش بیرون رفتی تعهد و وفاداری و توجهش به خودت رو بسنج

سوالت مشخصه از جنس پیگیریه.اما طولانی اش نکن الکی رابطه رو اگه بهت حس نا امنی میده

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
اگه باهاش بیرون رفتی تعهد و وفاداری و توجهش به خودت رو بسنجسوالت مشخصه از جنس پیگیریه.اما طولانی اش ...

نه بیرون نرفتیم هنوز ینی هر دفعه خواستم برم یهو به یه چیزی شک کردم ترسیدم که برم در واقع همون حس نا امنی که گفتی...

ولی خب ویدئو کال و تماس زیاد با هم داریم در روز

ببین یه جوریه وقتی باهاش حرف میزنم حس امنیت میده ولی وقتی فکر میکنم بهش یه ذره دلشوره میگیرم...