2777
2789
عنوان

سواللللل

25 بازدید | 0 پست

سلام دوستان من تو یه موقعیتی گیر کردم

من با دوست پسرم پنج ماهه رابطه لانگ داریم یعنی مجازی هستیم و واقعا دوسش دارم ولی نمیدونم اونم منو دوست داره به اندازه ای که دوسش دارم یا نه البته به بار یه سال پیش باهاش چند ماهی اوکی بودم ولی چون خیانت کرد کات کردم اون موقع منم با ینفر دیگه اوکی شدم ولی الان باز حس میکنم بی محلی میکنه

الان یکی از پسرای فامیلمون از من خوشش میاد و بهم پیام میده قبلا بعد کات با همین دوست پسرم با همین پسره صحبت میکردم ولی اینم بخاطر مسائل مالی که واسش پیش اومده بود بی محلی میکرد کات کردم باهاش . اینم بگم که پسردایی ناتنیمه بیشتر بخاطر همین میترسم که نخواد اذیتم کنه وقتی اوکی شدیم آخه هنوز به روز نشده برگشته داره حرفای عاشقونه میزنه میگه گردنتو فلان کنم ببوسمت فلان که من اصن اینجور حال نکردم باهاش

به دوست پسرم راجب این پسره گفتم که داره بهم پیام میده از دیشب اونم ناراحت شد گفت چرا بلاکش نکردی . باز دیروز کم و بیش بهم پیام میداد با اینکه سرش خیلی شلوغ بود چون میره سرکار ولی امروز نمیدونم ناراحت شده یا چی

یه راهکار بدید که بفهمم کدومشون برام مناسب تره

اینم بگم که دوست پسرم مشکلی نداره درکم میکنه و خودشم میره سرکار و خلاصه اینکه پولدارتر از پسر فامیلمه و جفتشون خیلی به فکر کسب و کارن