2777
2789
عنوان

بچه دوم بیارم یا نه

245 بازدید | 28 پست

من سی شش سالم هست یه دختر شش ساله دارم ؛ناخواسته باردار شدم ؛من تو بچه اولم خیلی اذیت شدم تازه تازه داره یکم بهتر میشه از بس مشکلات داشتم ؛الان اینو میخوام بندازم چون حوصله و شرایط مالی آنچنان خوبی ندارم خونه مادرشوهرم زندگی میکنم و شوهرم مغازه دار هست ؛الان یه چیزی من رو دو دل کرده ک نندازم اونم تنهایی دخترمه ؛خیلی تنهاست هیچ بچه ای نیست باهاش بازی کنه بنظرتون این تنهایی همیشه باهاش میمونه ؟چکار کنم ؟تک فرزندی خیلی بده ؟؟؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم یه دختر شش ساله دارم و بچه نمیخوام

ولی اگه ناخواسته باردار شم نگه میدارم

چون اخلاق گند خودمو میشناسم

سقط کنم بعدش هر اتفاق بدی بیوفته میگم چوب کارمو خوردم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

اصلا به سقط فکر نکن خوبه دیگه دو تا بچه هم دخترت تنها نیست هم رشد میکنه بعدم این قتله چطور دلت میاد به کشتن بچه بی گناهی که جز تو کسی نداره فکر کنی نکن اون بچه ناهی مداره که

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من و پسرم آرزومون هست خدا بهمون نی نی بده دلم نمیخواد پسرم تنها بمونه

منم ۳۸ سالمه و فکر نکنم دیگه باردار بشم 😞

نگهش دار تنهایی خیلی سخته

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

شرایطم اوکی نیست اخه

با مادرشوهر یک جا زندگی می کنی یا خونه جدا داری مثلاً هر کدوم یک واحد؟

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت به خاطر نی نی خوشگلی که تو زندگیمه❤️

من فقط میتونم بگم