2777
2789
عنوان

کاش جرئت خودکشی داشتم😭😭😭😭😭😭

516 بازدید | 57 پست

خیلی بدبختم تو خانواده ی فقیری به دنیا اومدم الانشم سی سالمه بازم فقیرتر از قبلیم چند سال دنبال کار گشتم نبود همه اشون چند ماه بیگاری میکشیدن پول نمیدادن درآمد اینجور کارهاهم دو سه میلیون الانم ارشد شرکت کردم اردیبهشت آزمونشه ولی نمیخونم میگم چرا بخونم وقتی پول ندارم دندونامو درست کنم وقتی پول ندارم لوازم آرایشی و لباس بخرم مثل اکثر دخترا.کاش شغل داشتم حتی اگه آزاد قبول میشدم می رفتم دندونامو درست میکردم لباس میخریدم به خدا تیپم خیلی داغونه دخترا رو میبینم افسرده میشم که چرا من پول ندارم به خودم برسم اینقدر ناراحتم به خاطر دندونام باید ماسک بزنم اگه برم دانشگاه😭😭😭به خاطر پول نداشتن و این مشکلات حتی نمیتونم با پسری آشنا شم 😔😔😔کاش جرئتش داشتم خودکشی میکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کار گیر بیار

بگرد پیدا میشه

دندونات درست کن دانشگاه برو زندگی از نو شروع کن

خدا هواتو داره

عاشق رهبرم هستم😘😘✨✨خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت امن و آرامم😍🎗💕🧡🌧✅🧡🤎🌾🍂⛈️🦋

دنبال کارم واقعا کاش یه کار خوب گیرم بیاد

انشالله😍😍😍✨🧡

عاشق رهبرم هستم😘😘✨✨خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت امن و آرامم😍🎗💕🧡🌧✅🧡🤎🌾🍂⛈️🦋