2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی میگی من عاشقشم چجوری تو نت خوندی بگو ؟

دقیق یادم نیست یه ویدیو بود نوشته بود قلیه آبادان

میگفت که سبزیش باید گشنیز و شنبلیله باشه و گشنیز ۴ برابر شنبلیله

بعد تمر هندی داشت

پیاز و سیر میگفت خیلی باید بریزیم پیازم باید رندخ کنیم

ادویه شما چی میزنید؟

ادویه شو خیلی متوحه نشدم

بعد گفت آردم انگار یکم میریزن یادم نیست کدوم قسمتش ریخت

و گفت قلبه اصیل آرد داره وگرنه میشه نریخت

دیگه یادم نیست

یه ویدیو ماهیو اول سرخ کرد بعد اضافه کرد

یکی دیگه به سبزی که تفت خورده بود با پیاز و سیر ماهی اضافه کرد یه تفت الکی داد دو طرفشو

ماهیمم شیرماهی خلیجه

دقیق یادم نیست یه ویدیو بود نوشته بود قلیه آبادان میگفت که سبزیش باید گشنیز و شنبلیله باشه و گشنیز ۴ ...

خوده اصلیش تنده من فقط فلفل سیاه میزنم من با تن ماهی میخوریم چون شوهرم ماهی نمیخوره اره همین ارد هم بزن سیر پیاز فراوان وای معرکه اس این غذا

خودشناسی DNA plus
خوده اصلیش تنده من فقط فلفل سیاه میزنم من با تن ماهی میخوریم چون شوهرم ماهی نمیخوره اره همین ارد هم ...

به به😋😋شما برای مناطق جنوبی هستید؟

آره با تن ماهیم دیدم درست میکنن

باز این خانومه تو ویدیوش میگفت فقط فلفل قرمز میزنیم هیچ فلفل دیگه سیاه و سفید نمیزنیم

آرد بزن حتما من همون اول که سبزی سرخ میکنم اونم اضافه میکنم بعدش، برای لعاب لازم. سبزی هم من سبزی آم ...

سبزی و ماهیم امشب خریدم آماده برای فردا 😋

پس آرد برای لعابه میزنم حتما 🧡

به به😋😋شما برای مناطق جنوبی هستید؟آره با تن ماهیم دیدم درست میکننباز این خانومه تو ویدیوش میگفت فق ...

نه من عمه همسرم که ابادان زندگی کرده یاد گرفتم جنوبی نیستیم

خودشناسی DNA plus
به به😋😋شما برای مناطق جنوبی هستید؟آره با تن ماهیم دیدم درست میکننباز این خانومه تو ویدیوش میگفت فق ...

اگه عاشق تندی هستین قرمز بزن من عاشق اون ترشی تمبر هندی هستم

خودشناسی DNA plus
اگه عاشق تندی هستین قرمز بزن من عاشق اون ترشی تمبر هندی هستم

راستش تمر هندیم اولین باره میخوام استفاده کنم تو غذا هییچ تصوری از طعمش ندارم حس میکنم فردا حسابی شگفت زده شم😂🧡