اوبی مدیر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 626 عنوان درد زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 36 پست خانوما من ماه آخر رو دارم میگذرونمفعالیتم زیاده میترسم بچه زودتر بیادبرا آخر این ماه وقت سزارین دارمالان گاهی رحمم تیر میکشه و مقعدم درد میکنه و منم استرس میگیرممیشه بگید نشونه زایمان پیه و کی به دکترم زنگ بزنم؟نمیخام طبیعی بیارم 1404/11/04 | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minمین عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 5590 ان اس تی مگه نوار قلب بچه نیس؟مگه موقع کاهش حرکت و اینا نمیگیرن اینو؟ خب عزیزم ازاون طریق میگن ک زمانت رسیده دیگه کارشناس علوم ازمایشگاهی
اوبی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 626 خب عزیزم ازاون طریق میگن ک زمانت رسیده دیگه چند روز پیش بخاطر کاهش حرکات رفتم بیمارستان نوار قلب گرفتن....ولی در مورد زایمان و...چیزی نگفتن....گفتن ضربان اوکیه مرخصی
minمین عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 5590 چند روز پیش بخاطر کاهش حرکات رفتم بیمارستان نوار قلب گرفتن....ولی در مورد زایمان و...چیزی نگفتن....گ ... خب وقتی ضربان اوکی نباشه سریع زایمان و انجاممیدن کارشناس علوم ازمایشگاهی
اوبی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 626 خب وقتی ضربان اوکی نباشه سریع زایمان و انجاممیدن اهاپس هفته های آینده اگه دردم گرفت و شدید بود باید برم بیمارستانبعد ببخشید تیر کشیدن مقعد علتش چیه؟ وقتی میشینم تیر میکشه
minمین عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 5590 اهاپس هفته های آینده اگه دردم گرفت و شدید بود باید برم بیمارستانبعد ببخشید تیر کشیدن مقعد علتش چیه؟ ... عزیزم میگم ک فشار سر بچه س فشار میاره ب رحم معتقدم درد میگیره احساس دفع داری همش کارشناس علوم ازمایشگاهی
اوبی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 626 عزیزم میگم ک فشار سر بچه س فشار میاره ب رحم معتقدم درد میگیره احساس دفع داری همش احساس دفع خیلی دارم این مدت ولی دسشویی میکنم ...آخه من شنیدم احساس دفعی که دسشویی نیاد از علائمه آره؟
minمین عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 5590 احساس دفع خیلی دارم این مدت ولی دسشویی میکنم ...آخه من شنیدم احساس دفعی که دسشویی نیاد از علائمه آره ... بله کارشناس علوم ازمایشگاهی