2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 36 پست
هیچ علامتی نداشتین؟

ی دردهای کوچولو البته خودم میدونستم چون واسه بچه اولمم همون حالت درد داشتم ب دکتر گفتم خودم حس میکنم امروز یا فردا زایمان میکنم معاینه ک کرد گفت برو بیمارستان

کارشناس علوم ازمایشگاهی

من زیر دلم و کمرم درد میکرد رفتم بیمارستان زایمان زودرس کلا سزارینی هم بودم

چند هفته زایمان کردید؟ دردش چجوریه از کجا فهمیدین برا زایمانه؟من الان درد خفیف دارم نمیدونم کی باید رفت بیمارستان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی دردهای کوچولو البته خودم میدونستم چون واسه بچه اولمم همون حالت درد داشتم ب دکتر گفتم خودم حس میکنم ...

منم درد خفیف دارم و تکرر ادرار....خب نمیدونم کی باید زنگ بزنم دکترم یا برم بیمارستان

چند هفته زایمان کردید؟ دردش چجوریه از کجا فهمیدین برا زایمانه؟من الان درد خفیف دارم نمیدونم کی باید ...

بچه اولته..ببین ببخشید اینقدر راحت میگم من گلاب ب روت رفتم دستشویی ی لخته حالت خون ابهازم خارج شد ولی بچه اولم بعد دردامم اول دو سه ساعت میگرفت و آروم میشد بعد شد نیم ساعت بعد هم تقریبا هر ده دقیقه و دیگه ب اوج رسید

کارشناس علوم ازمایشگاهی

منم درد خفیف دارم و تکرر ادرار....خب نمیدونم کی باید زنگ بزنم دکترم یا برم بیمارستان

هر وقت درد زیاد داشتی و درد تقریبا هر ی رب ب ی رب شد برو بیمارستان

کارشناس علوم ازمایشگاهی

بچه اولته..ببین ببخشید اینقدر راحت میگم من گلاب ب روت رفتم دستشویی ی لخته حالت خون ابهازم خارج شد ول ...

درد کجا؟

من الان درد رحم و درد دائم کمر دارم گاهی

کی باید نگران بشم؟

درد کجا؟من الان درد رحم و درد دائم کمر دارم گاهیکی باید نگران بشم؟

درد رحم ک فشار بچه ست ک بزرگ شده و جاش تنگه..بین درد زایمان جوریه ک قابل تحمل نیست و دردش مرتب بشه یعنی هر ده دقیقه ممتد درد بگیره

کارشناس علوم ازمایشگاهی

درد رحم ک فشار بچه ست ک بزرگ شده و جاش تنگه..بین درد زایمان جوریه ک قابل تحمل نیست و دردش مرتب بشه ی ...

آخه من مامانم سر بچه هاش که طبیعی بودن دردش زیاد نبود و...منم فکر میکنم مثل همونم و بدون درد یهو میبینم بچه میاد🤦♀️

خیلی تباهم