ookro مدیر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 3206 عنوان کِ ر ا ش بیاید بگم | مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 31 پست بچه ها دارن میرن از اینجا . مهم نیست کجاست اینجا ، خوااهش میکنم دعا کنید دلش بلرزه برام نتونه از فکرم درآد بیاد ارتباط بگیره باهام. نگید برو بهش بگو علاقتو . نمیشه ب دلایلی. یکماهه ی چشمم خونه ی چشمم اشک . ملت چ راحت میرسن من چ گناهی کردم ۷ ماهه کرا ش زدم و رسما ۴دماهه بدلایلی داغون شدم. ی توجهاتی کرد گنده ک فک کردم میاد جلووو. امونمووووو برید . بلا بدتر ترلان توی بامداد خمار سرم اومده 😭😭😭😭😭😭😭😭 توروخدااا دعا کنید برام خسته شدم بچه نیستمممممممم داغونم بریدم دیگهههه 1404/11/04 | 20:23 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریسا74 عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 1026 اینا دیگه دارن میرن از اینجا... ولی درخواست دوستی میشه بدی لطفا . چیزایی که میگیو قبول دارم. من امید ... چشم عزیزم برات دعا میکنم ایشالله صلاح خدا با خواسته دلت یکی باشهدرخواست هم دادم 🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌
ookro مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 3206 چشم عزیزم برات دعا میکنم ایشالله صلاح خدا با خواسته دلت یکی باشهدرخواست هم دادم اگه ممکنه ی کلمه بگید چت رو ببینم . شاید یک یا چند ساعت دیگه چت کنم... الان نمیتونم عزیزم ممنون