2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

123 بازدید | 14 پست

سلام ببخشید این سوالو میپرسم ،پس چرا من همه چیم برعکسه،؟همه سینه شون بزرگ میشه مال من هرچی میگذره کوچیکتر میشه ینی شیر ندارم کلا؟

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  

از دکترت بپرس خب. یعنی سفت نیس؟

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه من ک میشه گاهی وقتا سنگ انقدم گرم میشه دردم میگیره ولی بعضی وقتام عادی عادیه 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
واسه من ک میشه گاهی وقتا سنگ انقدم گرم میشه دردم میگیره ولی بعضی وقتام عادی عادیه 

من کلا همه چیم غیر عادیه 😢ینی دلم میخاد گریه کنما

بچه ها یه سوالی دارم. شماها تصمیم دارین شیر خودتونو به بچه بدین؟ آخه شنیدم شیر دادن سینه رو زشت میکنه از الان موندم چیکار کنم😧

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
بچه ها یه سوالی دارم. شماها تصمیم داریم شیر خودتونو به بچه بدین؟ آخه شنیدم شیر دادن سینه رو زشت میکن ...

من هنوز تصمیم نگرفتم ،ولی خب فکر کنم کلا نتونم با این اوضاع

من هنوز تصمیم نگرفتم ،ولی خب فکر کنم کلا نتونم با این اوضاع

من تصمیم داشتم فقط شیر خودمو بدم ولی از وقتی اینا رو شنیدم نمیدونم چیکار کنم

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
من تصمیم داشتم فقط شیر خودمو بدم ولی از وقتی اینا رو شنیدم نمیدونم چیکار کنم

اره خب آویزون و بد شکل میشه دیگه با این چیزام باید کنار اومد ،جالب اینه مال من کوچیک شده نسبت ب قبل بارداری و ترک هم افتاده ،شکمم امروز دیدم ترک شده 😔