شادارو مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 1588 عنوان سیاهی جلو چشم 43 بازدید | 6 پست خانوما وقتی از جام بلند میشم جلو چشام سیاه میشه گاهی بلند میشم حتی چند قدم هم برمیدارم یهو سیاه میشه باید چند ثانیه صبر کنم تا درست بشه کم خونی و کمبود ویتامین هم ندارم و کافیست که پرودگارت نگهبان و کارساز باشد😍🌱 1404/11/04 | 19:46 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
7712hassa عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 6600 ممکنه کمبود آهن باشه البته باید آزمایش خون بدی اگه آزمایش جدید داری عکس آزمایش رو بزار مرد،it,s good to be important ..but it,s more important to be good....
شادارو مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 1588 ممکنه کمبود آهن باشه البته باید آزمایش خون بدی اگه آزمایش جدید داری عکس آزمایش رو بزار نه جدید ندارم ولی این مشکلو خیلی وقته دارم ازمایشم دادم همون موقع هم همه چی اوکی بود و کافیست که پرودگارت نگهبان و کارساز باشد😍🌱
7712hassa عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 6600 نه جدید ندارم ولی این مشکلو خیلی وقته دارم ازمایشم دادم همون موقع هم همه چی اوکی بود امکان نداره همه چی عادی باشه پس سیاهی در چشم چرا هست آزمایش دقیق تر لازمه تغذیه و اشتهات چطوره؟ ویتامین دی میخوری؟ امگا ۳ و امگا۶ خوبه مرد،it,s good to be important ..but it,s more important to be good....
شادارو مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 1588 امکان نداره همه چی عادی باشه پس سیاهی در چشم چرا هست آزمایش دقیق تر لازمه تغذیه و اشتهات چطوره؟ ویتا ... دی میخورم ولی امگا هارو چک نکردم بیشتر در مورد تیروئید و خون بود باید دوباره ازمایش بدم و کافیست که پرودگارت نگهبان و کارساز باشد😍🌱
7712hassa عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 6600 دی میخورم ولی امگا هارو چک نکردم بیشتر در مورد تیروئید و خون بود باید دوباره ازمایش بدم ازمایش تیروئید را جدی بگیر خیلی مهم است امیدوارم چیزی نباشه... مرد،it,s good to be important ..but it,s more important to be good....
شادارو مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 1588 ازمایش تیروئید را جدی بگیر خیلی مهم است امیدوارم چیزی نباشه... ممنون از راهنماییت و کافیست که پرودگارت نگهبان و کارساز باشد😍🌱