2777
2789
بخاطر مشکلی ک پارسال داشتم نتونستم درس بخونم و تجربی نرفتم اما امسال میخونم تغییر رشته بدم برم تجربی

منم از تجربی فرار میکنم🤣 برا منی که از محاسبات خوشم نمیاد انسانی بهتره ولی یه حسی میگه چرا با ۱۹ و نود و هفت این فکرو میکنم بقیه هم فشار میارن که تو پزشکی هم قبول میشی ولی چرا نمیخوای و تلاش نمیکنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یازدهما چطور؟

در مورد یازدهما ام حرفم صدق میکنه بکوب برای نهاییت بخون ...

تاپیک مال دوستم بوده الان من بی کاربری موندم همش ترکید دیگه دوستم استفاده نمیکرد داد ب من🤦♀️🎀نی نی یار انقد منو نترکون

در مورد یازدهما ام حرفم صدق میکنه بکوب برای نهاییت بخون ...

دیر نیست؟

البته صفر نیستما نمره های کلاسیم بالای ۱۶ عه ولی خب هنوز احساس میکنم اونقدر جدی نگرفتم

هر کس هست سلام👍
منم از تجربی فرار میکنم🤣 برا منی که از محاسبات خوشم نمیاد انسانی بهتره ولی یه حسی میگه چرا با ۱۹ و ...

انسانی هم محاسبات داره😂منم به خاطر همین رفتم انسانی.

معدلم ۱۸.۶۴ بود. ریاضی و علوم گند زدن به معدلم😁

انسانی هم محاسبات داره😂منم به خاطر همین رفتم انسانی.معدلم ۱۸.۶۴ بود. ریاضی و علوم گند زدن به معدلم� ...

منم علوم فقط ۱۸ شدم البته سوالا اونقدر سخت بودن که همینم خدارو شکر میکنم

دیر نیست؟البته صفر نیستما نمره های کلاسیم بالای ۱۶ عه ولی خب هنوز احساس میکنم اونقدر جدی نگرفتم

ن فرصت خوبیه بشین بخون

تاپیک مال دوستم بوده الان من بی کاربری موندم همش ترکید دیگه دوستم استفاده نمیکرد داد ب من🤦♀️🎀نی نی یار انقد منو نترکون

من سال نهم علوم ۱۶.۵ شد، ریاضی ۱۰ولی بقیه درسام ۱۸ به بالا

نه منه احمق ریاضیم بیست بود همیشه این بی علاقه ای لعنتی نمیزاره بخونمش😭🤣 توی کلاس انسانیام اینکه از بقیه نمره هام بالاتره و بوده ولی توی جمعشونم یه حس معذبی میده

چه شغلی میخواید؟ واسه کنکور چیکارا میکنید؟ از انسانی پشیمون نیستین؟

بخاطر مشکلی ک پارسال داشتم نتونستم درس بخونم و تجربی نرفتم اما امسال میخونم تغییر رشته بدم برم تجربی

حداقل تغییر رشته نده دوتا دیپلم بگیر اینجوری بخوای عوض کنی خیلی عقب میمونی اگه توانشو داری بنظر من این کارو نکن ولی با یه مشاور تحصبلی حتما مشورت کن که با توجه به خودت بگه چیکار کنی

:)