2777
2789
عنوان

نامزدم رفت

163 بازدید | 7 پست

من اومدم حرف بزنم چون کسیو ندارم چون دارم از درون تیکه تیکه میشم خانواده ی خوبی ندارم من خوشگلم همه چی تموم بودم خاستم درس بخونم نشد وسواس عملی گرفتم حالم روز ب روز داغون شد اومدم مهاجرت کنم باخواهرم بودم خیلی اذیتم میکرد از دست داداشم مهاجرت کردم خاستم درس بخونم بابام گفت برو کار کن پول نمیدم دوبار وارد رابطه شدم نشد داغون شدم دوسال پیش یه آقایی ولم نمیکرد و بهش گفتم حالم خوب نیست برو اما نمیرفت منو راضی کرد عقد کنیم منم بخاطر فرار از خانواده و بهش علاقمندشدم و اینکه گفتم آخرین فرصت خوبمه باهاش خواستم ازدواج کنم ب همه گفتم و خیلی دعوا میکردیم باهم اما تهش حرف میزدیم از دلش درمیاوردم چند هفته پیش خودش رو کشت و من نابود شدم هیچ پناه و امیدی ندارم همه امید زندگیم بود حس میکنم از درون تیکه تیکه میشم همش فکر میکرد تقدیر سیاه من باعث شد اون بمیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی عزیزم🫂🥲

کاش نزدیکت بودم و بغلت میکردم

میدونم الان چقد ناامیدی و چقد شکستی پس به خودت حق بده که توی خودت و برای خودت گریه کنی،و غصه بخوری

اجازه بده احساسات بریزن بیرون!حتی بری جای خلوت جیغ بزنی

برو تراپی!حرف بزن .نه برای فرار یا هرچی

صرفا برای درد دل کردن صرفا اینکه یه گوش که حرفاتون بشنوه و بتونید سبکتر بشید

ولی چه بخواهیم چه نخواهیم زندگی ادامه داره حتی اگه شکسته باشیم

باید روی خودت کار کنی و زمانی که روحت سبکتر شد یه چیزی رو به عنوان هدف انتخاب کنی و تلاش کنی به اون برسی تا روزات بتونی بگذرونی و کمتر فکر کنی و مشغول باشی