2777
2789

داغونه فعلا

🐊مرد های سایت درخاست دوستی ندید بدم میاد قبولم کنم میگیرم زیر بار فوش. شما مردا اگه میدونستین کجا فلان کارو بکنید کجا فلان کارو نکنید وضع مملکت این نبود.آرزوی سلامتی برای تک تک افراد سرزمینم.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما آشنایی داری؟

اره

🐊مرد های سایت درخاست دوستی ندید بدم میاد قبولم کنم میگیرم زیر بار فوش. شما مردا اگه میدونستین کجا فلان کارو بکنید کجا فلان کارو نکنید وضع مملکت این نبود.آرزوی سلامتی برای تک تک افراد سرزمینم.

اره

میشه به من کمک کنی من چند روزه دارم خرید و فروش،میکنم همش ضرر کردم شما از کجا یاد گرفتی چقدر درآمد داری من چقدر میتونم روش حساب باز کنم???

یا من یعلم ضمیر الصامتین...

میشه به من کمک کنی من چند روزه دارم خرید و فروش،میکنم همش ضرر کردم شما از کجا یاد گرفتی چقدر درآمد د ...

از کدوم بازاری؟

چی خریدی

چقدر گرفتی؟

من کلاساشو حضوری رفتم فارکسو

از کدوم بازاری؟چی خریدی چقدر گرفتی؟من کلاساشو حضوری رفتم فارکسو

من بورس ایران رو منظورمه نمادهای فولاد و فملی فارس و نوری همش ضرر کردم با ضرر فروختم من همش تو اینترنت سرچ کردم حدس زدم اینا خوبن ولی متاسفانه ضرر کردم

من بورس ایران رو منظورمه نمادهای فولاد و فملی فارس و نوری همش ضرر کردم با ضرر فروختم من همش تو اینتر ...

ایزی تریدر؟

نمیدونم چیه اصلا

خب ببین یکم صبر کن من حتی یک ماهم برا ی چیز صبر میکنم

ولی بازار ایران همجین سود همکفتی بت نمیده

خب ببین یکم صبر کن من حتی یک ماهم برا ی چیز صبر میکنمولی بازار ایران همجین سود همکفتی بت نمیده

اعتماد نداشتم به بازارای خارجی ولی هیچ چیزم راجع بهش نمیدونم

من بورس ایران رو منظورمه نمادهای فولاد و فملی فارس و نوری همش ضرر کردم با ضرر فروختم من همش تو اینتر ...

با حدس که نمیشه خریدو فروش کرد. اوضاع که داغونه. عرضه های اولیه رو بخر با صندوق طلا و نقره. وگرنه ضرر میکنی بیشتر ازین

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

اعتماد نداشتم به بازارای خارجی ولی هیچ چیزم راجع بهش نمیدونم

قرار نیست مالتو بالا بکشن که😐

بهتره تا ایرانی ها