2777
2789
عنوان

جایزه اسنپ

70 بازدید | 15 پست

من خودم کد دعوت کاربران رو زدم وارد شدم چون بدون کد دعوت هم میشد برم ولی چیزی که از من کم نمیشد در عوض سه سوت جایزه گرفتم توروخدا هر کس خواست کد منو بزنم لایک کنه براش حمد میخونم دعا میکنم لازم دارم

این کد رو بزنید

NjpYmZJkZ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو آیند قسمت زرد احراز هویت میکنی پایینش کد دعوت میخواد

کجا دقیق توضیح بده؟ آیند کجاست ؟ چی به من میرسه؟

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

اسنپ نوشتم آیند شده😂

خب به من چی میرسه؟

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

حدود ۶۰ به تو میده ۶۰ هم به من

۶۰ هزار تومن؟

آره🥴

قابل برداشته؟ یا باید به یه سطحی برسه؟ و اینکه وقتی کدت رو میزنم اطلاعاتم برات نمیاد?