2777
2789
عنوان

دورهمییییی🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 5649 بازدید | 1166 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه نوجوونیه و هیجاناتش عشخمممم😁🤣🤣🤣

😂😂😂😂

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

خخخ خوبه عمق فاجعه رو بهش گفتی دیگ خود داند

دقیقا

ولی هنوز عمقش رو نگفتم

@naziiiiiiiiiiiii6971 عزیزیم من تربتی ام بچه ها خبر دارن

برامون شعر گفتن

اگه دیدی تربتی افعی🐉 ب دوش

🐉 افعی رو ول کن تربتی رو بُکوش

امیدوارم بتونی ترجمه کنی😂 و ملک رو تصاحب نکنی

@مادریاسام این رفیقم بهتر درک میکنه این شعر رو

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

دقیقا ولی هنوز عمقش رو نگفتم@naziiiiiiiiiiiii6971 عزیزیم من تربتی ام بچه ها خبر دارن برامون شعر گفت ...

خخخ قربونت عزیزم توام خطط پهن عریض قررررمز منی

مادریاسام بیچاره دو روز پیش عموش فوت کرده نیس

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

خخخ قربونت عزیزم توام خطط پهن عریض قررررمز منی مادریاسام بیچاره دو روز پیش عموش فوت کرده نیس

ااای واااای

@مادریاسام تسلیت میگم عزیز دلم خدا بهتون صبر بده🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀

ااای واااای @مادریاسام تسلیت میگم عزیز دلم خدا بهتون صبر بده🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀� ...

ارع بیچاره عمه ک نداش باشم ک فوت شده بود همه امیدش ب همین عموش بود خیییلی داغون بود پیام داد خدا صبرش بده

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

ارع بیچاره عمه ک نداش باشم ک فوت شده بود همه امیدش ب همین عموش بود خیییلی داغون بود پیام داد خدا صبر ...

خدا صبر بده 💔

واقعا سخته

خدا صبر بده 💔واقعا سخته

اهوم واقعا سخته خدا صبرش بده عموش دختر هم نداش فقط سه تا پسر ک بزرگه سی سالش بوده

دقیقا ولی هنوز عمقش رو نگفتم@naziiiiiiiiiiiii6971 عزیزیم من تربتی ام بچه ها خبر دارن برامون شعر گفت ...

اااع سارا تربتی هستی ؟ چ جالب فک کردم مشهدی هستی سارا😂😂😂فقط خراب این شعرت شدم🤣🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️