2777
2789
عنوان

دورهمییییی🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 5663 بازدید | 1166 پست
بخدا. امین همه تونو میکشه ناو جنگیشو میاره به خلیج ملک پودرتون میکنه دست رو عخشش نزارین😁🤣🤣🤣🤣

خخخ مامانم مریضه برا اولین بار بعد ده سال زندگی مشترک شاید فردا برم خونه مامانم ی دوشب نباشم پیشش

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه موج خلیج ملکو ببین 💦💦💦💦💦 نه بابا دیوونه میشه طفلی خود ملوکم عاشقشه بابا 🤣

اررره خیلی عاشق امینه باید این عشقو قاب کرد بخداااا😍😍😍

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣امین ملک رو بردیم تو یکم اب جم کن واسه ملک 🤣🤣🤣🤣🤣

خخخ دیوث میگم مامانم مریضه برا اولین بار شاید ی دوشب ازش دور بشم بعد ده سال زندگی مشترک دیدین از فردا نیستم خونه مامانمم

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

خخخ مامانم مریضه برا اولین بار بعد ده سال زندگی مشترک شاید فردا برم خونه مامانم ی دوشب نباشم پیشش

خدا سلامتی بده ان شالله وااای چیکار میکنه بدون تو مطمینم لباس زیراتو بغل میگیره و میخابه🤣🤣

ام کورد هاتنه امه کورد بژین امه کورد بمرن

خدا سلامتی بده ان شالله وااای چیکار میکنه بدون تو مطمینم لباس زیراتو بغل میگیره و میخابه🤣🤣

معلوم نیس تابحال جدا نبودیم

نصف شب دیدی مثل زرو از پنجره پرید تو. سوتین تو میکشه رو صورتش که شناسایی نشه 🥷

عبضییییی حخخخخ میبیینی میگ منم ب یاد عقدی ها شب میام اونجا آخه همش ده دقه فاصله داریم