2777
2789
عنوان

دورهمییییی🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 5670 بازدید | 1166 پست
دور از جونت عسلم حالا زمانشو باهات هماهنگ میکنم جوووووووووونننننننننن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کووووفت امییییین ،😬😬😬😂

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

وای من براشششششش مردممممممممممعشق خالشششششَ😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍💚💚💚💚💚💚💚💚🩵🩵🩵🩵🩵🩵� ...

خخخخ ای جوووون ایشاللع در آینده یکی قسمت خودت بشه بیاری کیف کنی ی دخمل ی پسر اگرم یکی میخوای ک همون پسر و باشه دیگ

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا فقط یکی دوبار جلوگیری نکردم البته کلن دیگه ازین ببعدپیشگیری نمیکنم فک نکنم بچه بیارم بابا � ...

اره پیر شدی بریز بره ،😂😂😂

خخخخ ای جوووون ایشاللع در آینده یکی قسمت خودت بشه بیاری کیف کنی ی دخمل ی پسر اگرم یکی میخوای ک همون ...

ملکه بیشتر میدونی چرا میگمپسر چون علی بشدت دختر دوست خانواده خودم بدتر دختر دوست حسودیم میشه بهم توجه نشه🤣🤣🤣

میگم پسر باشه بازم به من توجه باشه🤣🤣🤣🤣

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

جون مرسی عشقم یکی بریز که چایی که تو بریزی خوردن داره بانو 😅

ها خخخ چشم حتما آخرین عکسا با النگو بگیرم بدم خخخخ واییییی،😂😂😂😂😲

ملکه بیشتر میدونی چرا میگمپسر چون علی بشدت دختر دوست خانواده خودم بدتر دختر دوست حسودیم میشه بهم توج ...

وای امین اصلا دوست نداشت الان انگار اون زاییدش ن من اصلا هوو شده برام بیچارم کرده بخدا از بس دختر دووووسته

وای امین اصلا دوست نداشت الان انگار اون زاییدش ن من اصلا هوو شده برام بیچارم کرده بخدا از بس دختر دو ...

مردا وقتی دختر دار میشن بچه بغل میگیرن انگار خودشون دیگه زاییدن😂😂

من میگمپسر بشه قهر میکنه بدش میاد😂😂😂

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊