2777
2789
عنوان

دورهمییییی🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 5668 بازدید | 1166 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بکنیم😂اینجا اتاق دارم فقط کوچیکه همتون جا نمیشید🤣از اونجا شلوغ تره ولی ناهاراش نمیدونم چجوریه هنوز ...

عه یاسیه اونروز یکی درخواست داد بم رفتم تاپیکاشو نگا کردم پستتو دیدم اونقدر خندیدم یادم نیس راجب چی بود ولی تو گفته بودی شما درخواست نده فلان چیز پیشکش🤣🤣 دلم خنکید

ام کورد هاتنه امه کورد بژین امه کورد بمرن

عه یاسیه اونروز یکی درخواست داد بم رفتم تاپیکاشو نگا کردم پستتو دیدم اونقدر خندیدم یادم نیس راجب چی ...

3mori رو میگی

منو که صاف کرد درخواست میداد قبول یا رد نمیکردم انصراف از دوستی میزد از دوباره درخواست میفرستاد

یعنی به قطع میتونم بگم بالای ۲۰ بار درخواست میفرستاد😑

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

3mori رو میگیمنو که صاف کرد درخواست میداد قبول یا رد نمیکردم انصراف از دوستی میزد از دوباره درخواست ...

آره همون😂 واااای حیوونی چقدر خاطرتو میخواسته😁🤣

ام کورد هاتنه امه کورد بژین امه کورد بمرن

آره همون😂 واااای حیوونی چقدر خاطرتو میخواسته😁🤣

ایش نکبت😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

اشکالی نداره فدای سرت عزیزم🌸باید بهش بگی اندازه یه خانواده دوست تو نی نی سایت دارم😂

ن میدونه ی عالمه دوست دارم همشم دارم باهاشون چت میکنم منتهی نمیدونه ک خیلی جدی صمیمی گرفتم خلاصه خواهر ب خودت وعده ندی منو نخواهی دید،😂😂گفتم بهت بگم فردا نیای مشهد بگی ملک چ نامردی نمیای

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

ن میدونه ی عالمه دوست دارم همشم دارم باهاشون چت میکنم منتهی نمیدونه ک خیلی جدی صمیمی گرفتم خلاصه خوا ...

کار خوبی میکنی رو راست میگی،،،من خودمم اینجوریم بخوام جایی نرم نمیرم الکی قول نمیدم باهم رودربایستی که نداریم....

بلاخره شرایط همو درک میکنیم و واس هم احترام و ارزش قائل هستیم...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

ن میدونه ی عالمه دوست دارم همشم دارم باهاشون چت میکنم منتهی نمیدونه ک خیلی جدی صمیمی گرفتم خلاصه خوا ...

تو نمیدونی من ایک رو چک نمیکنم😭

ساراچرچیم امشب باز میشه

@toranjbano ☹😭 من نبودم عکس جانا رو گذاشتی؟

من زیر دکلره ام برای موهام🤕