2777
2789
عنوان

دورهمییییی🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 5663 بازدید | 1166 پست
فداااات .... هفته های اول اررررره ولی هفته اخر دیگه همش استرس بود، آخرم ک پروازمون کنسل شد و مجبور ش ...

ععع اوه پ رو همین حساب ترکیه هم رفتی خخخخ خوبه باز بسلامتی برگشتی خونه زندگیت

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

ععع اوه پ رو همین حساب ترکیه هم رفتی خخخخ خوبه باز بسلامتی برگشتی خونه زندگیت

اره توفیق اجباری شد ... فدااات ممنونم🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره توفیق اجباری شد ... فدااات ممنونم🥰

خخخ تا باشه ازین توفیقاااااا.... باز از جانا برامون عکس بذار ببینیم بزرگ شده یا ن

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

خخخ تا باشه ازین توفیقاااااا.... باز از جانا برامون عکس بذار ببینیم بزرگ شده یا ن

چشم رو چشمم مگه عکس میاد؟ هستی الان بزارم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چشم رو چشمم مگه عکس میاد؟ هستی الان بزارم

اره هستم اره میاد تو تاپیک بچها بیایییین عکس جانا @ملکه70 @هیتلرم @بهار2124 بهار فکنم توام خارج از کشوری از وقتی ترنج رفت توام رفتی ندیدمت کجاییی بیا

لعنتی ادم عکس بچه میبینه وسوسه میشه یکی بیاره خخخخ

😁😂🤣اره

اره هستم اره میاد تو تاپیک بچها بیایییین عکس جانا @ملکه70 @هیتلرم @بهار2124 بهار فکنم توام خارج ا ...

هِلوووو

نه هستم دیروز رفتیم خرید خواربار خونه رو واس عید کردیم

کمکم داریم کارا شروع میکنیم

اسفند یه خونه تکونی باید بشه بعد لباس و آجیل اینا

ماه رمضون هست وای زولبیا و بامیه تازه بخریم 😍😍

عیدی هم میخوام 🤣🤣

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

واااای ولی خدا نکنه تو بیار ما ذوق کنیم خخخخ

اتفاقا دیروز داشتم فکرمیکردم چقدر شیرین لعنتی، یکی دیگه بیارم🤣

هِلوووونه هستم دیروز رفتیم خرید خواربار خونه رو واس عید کردیمکمکم داریم کارا شروع میکنیماسفند یه خون ...

سلام عزیزم خوبی😍

هِلوووونه هستم دیروز رفتیم خرید خواربار خونه رو واس عید کردیمکمکم داریم کارا شروع میکنیماسفند یه خون ...

اووووووه بسلامتی باشه دل خووووش خوبی خودت دلم برات تنگ شده بود اخرین بار تاپیک زدی النگوهام مسخره کردن دیگ ندیدمت خخخ

دیدید بگید پاک کنم بچهها

اتفاقا دیروز داشتم فکرمیکردم چقدر شیرین لعنتی، یکی دیگه بیارم🤣

ارررررره ترنج بخدا بیار تازه بذار صدات کنه تاتی تاتی کنه