2777
2789
عنوان

دورهمییییی🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 5663 بازدید | 1166 پست
سلام عزیزدلم خووووبی؟ نفرمایید بانو، شما عشقی😍😍هرکار میکردم وارد سایت نمیشد لعنتینه هنوز ولی علائم ...

ای جاااااان بسلامتی دندون در بیاره.... فدات ما هم خوبیم ایران خوووووش گذشت خوب کیف کردی هااااا اصلا سایت نمیومدی همش دور دور مهممونی سعی کن زود بیای ایران میبینی چ خوووش میگذره ،😂😝😝😝

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

عه. نارنج جووون کجایی تو خیلی وقت نیستی🥰 من که همش تعلیق بودم ولی خیلی تو حبس یادت بودم😁🥹

سلاااام عزیزکم، چطوری گیانم😘🙃 سایت راه نمیداد بیام ک .... فداااات چرا تعلیق؟ ای بابا میگفتی واست کمپوت هلو میاوردم تو حبس 🍑🍑

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی

سلام عزیزدلم خوبی؟ فداااات منم خوبم🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ای جاااااان بسلامتی دندون در بیاره.... فدات ما هم خوبیم ایران خوووووش گذشت خوب کیف کردی هااااا اصلا ...

فداااات .... هفته های اول اررررره ولی هفته اخر دیگه همش استرس بود، آخرم ک پروازمون کنسل شد و مجبور شدیم بیایم دوشب ترکیه بمونیم و بعد برلین و....ولی عالی بود 😍

سلام عزیزدلم خوبی؟ فداااات منم خوبم🥰

خوبم قربونت 😘😘🥰خداروشکر ♥️♥️

جانا خانوم خوبه؟

کاربر اعتصامی سراغ شما و بچها رو میگرفت سلام رسوند به همتون

هوای همو داشته باشیم

خوبم قربونت 😘😘🥰خداروشکر ♥️♥️جانا خانوم خوبه؟کاربر اعتصامی سراغ شما و بچها رو میگرفت سلام رسوند به ...

جانا هم خوبه خاله ممنونم😍 داره دندون درمیاره دخترم

ممنون سلامت باشن، باهاش پیام بازی کردم اتفاقا

جانا هم خوبه خاله ممنونم😍 داره دندون درمیاره دخترم ممنون سلامت باشن، باهاش پیام بازی کردم اتفاقا

خداروشکر ایجانم پس آش دندونی در راهه🥰🥰😘😂

قربونت عزیزم

هوای همو داشته باشیم

سلاااام عزیزکم، چطوری گیانم😘🙃 سایت راه نمیداد بیام ک .... فداااات چرا تعلیق؟ ای بابا میگفتی واست ک ...

قربونت برم گلم خوبم 🥰همین مسایل دیگه 🫏😁😁 نمیزاشتن که مابقولیم هلو همشون برا خودشون آبمیوه گیری میزدم میقولدن🫢

ام کورد هاتنه امه کورد بژین امه کورد بمرن

خداروشکر ایجانم پس آش دندونی در راهه🥰🥰😘😂قربونت عزیزم

بلههههه تشریف بیارید در خدمت باشیم🥰😍🥰🥰

قربونت برم گلم خوبم 🥰همین مسایل دیگه 🫏😁😁 نمیزاشتن که مابقولیم هلو همشون برا خودشون آبمیوه گیری م ...

خداروشکر ک خوبی🥰 ای بابا😁بد شد ک نامردا