2777
2789
عنوان

چرا بعضی خواستگار ها اینطورین

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاستگار سنتی اومد دس خالی هیچی نیاوردن

گف ترسیدیم هول کنین فک کنین همه چی تمومه خخخخخ

اعتماد بنفسش خدا بود

هی میگفتن خانم دکترا صف کشیدن واس پسرمون،میگفتیم خو برین مبارکه از همونا انتخاب کنین

فرداش دوباره با داد بیداد در خونه ما میومدن که دخترتون در شان ما نیس لطف کردیم دوباره اومدیم ما نخوایمش هیشکی نمیخوادش

🤣🤣بابام گف ازتون شکایت میکتم دفه دیگه بیاین

یبار همچین خواستگاری اومد برای من. دوست مامانم واسطه بود. بعد خانمه تنها پاشده بود اومده بود. من رفتم تو اشپزخونه. مامان پسره گفت به دخترت بگو بیاد ببینیمش. مامانم بهش گفت هر وقت با پسر اومدی دختر منم میاد.

خیلی از این حرکت مامانم خوشم اومد.

۱۴۰۴/۷/۲۵

یبار همچین خواستگاری اومد برای من. دوست مامانم واسطه بود. بعد خانمه تنها پاشده بود اومده بود. من رفت ...

ایول به مامانتون😁 بعدش چیشد نیومد با پسرش

شاید اگر تو نیز به دریا نمیزدی، هرگز به این جزیره کسی پا نمیگذاشت...🌊🌞

پسر مذهبی رو قبول ندارم. شکاک و قلدر هستند

حالا نه همشون خیلی مذهبی خوش اخلاق هم دیدم اما شانس ما به پست مون نمیخوره😂

خاستگار سنتی اومد دس خالی هیچی نیاوردنگف ترسیدیم هول کنین فک کنین همه چی تمومه خخخخخاعتماد بنفسش خدا ...

عجب

خیلی اعتماد به سقفن 😑

حالا نه همشون خیلی مذهبی خوش اخلاق هم دیدم اما شانس ما به پست مون نمیخوره😂

مذهبی خوش اخلاق توی خونه هم خوش اخلاقه؟ نمیدونم به نظرم کسی که برای بقیه تعیین تکلیف میکنه آدم نرمالی نیست. حالا خوبه خودشون به ساز آدم نمیرقصند

ببین کسی ک دنبال مورد یا مورد خوب میگرده باید خودش و ارتقا بده این قانون جهانه. خودت و باورداشته باشی همه خودشون میان سراغت.

بقول امام علی ارزش هرکس همان اندازه است ک میداند.

هرچقد خودت ب تواناییات و آپشن های مثبتت باور داشته باشی کم کم قدر خودت و مدونی اونوقته ک رفتارت باخودت تغییر مکنه و آدم هایی هم ک میان سراغت ادمای شایسته تری میشن

خیلی تاپیک دیدم اینجوریببینید ادب حکم میکنه جلسه اول پسر رو نیارنمیان ب شما عکسی چیزی نشون میدن و را ...

عه دختر خورد بشه بعد پسر نه

عجب

چه ناعادلانه

اتفاقا خیلی هم بی ادبیه که نمیارن پسر رو 😐😑

مذهبی خوش اخلاق توی خونه هم خوش اخلاقه؟ نمیدونم به نظرم کسی که برای بقیه تعیین تکلیف میکنه آدم نرمال ...

چی بگم:)

عه دختر خورد بشه بعد پسر نه عجبچه ناعادلانه اتفاقا خیلی هم بی ادبیه که نمیارن پسر رو 😐😑

چرا دختر خانم خورد یشه؟پسره نباشه ک خیلی راحت تر میتونه حرف بزنه و نظر بده

شاید اصلا دلش نخواد با اون اقا حرف بزنه از این جهت گفتم احترام ب شماست