2821
2789
عنوان

بوی دهان😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 67 پست
عزیزم من میکروب معده دارم میدونی به جز زنجبیل چی خوبه برای این مشکلم؟

🌿 روشهای خانگی کمکی برای هلیکوباکتر

1. عسل طبیعی (بهویژه عسل مانوکا)

خاصیت ضدباکتری دارد

روزی ۱–۲ قاشق، ترجیحاً صبح ناشتا

2. سیر

یک حبه سیر خام خردشده، ۱–۲ بار در روز

اگر معدهات حساس است، با غذا بخور

3. ماست پروبیوتیک

ماست ساده و بدون شکر

به تعادل باکتریهای معده کمک میکند، مخصوصاً هنگام مصرف آنتیبیوتیک

4. چای سبز

روزی ۱–۲ فنجان

خاصیت ضدالتهابی و ضدباکتری

5. زنجبیل

دمنوش زنجبیل یا اضافه کردن به غذا

برای کاهش تهوع و التهاب معده عالیه

6. کلم بروکلی

حاوی سولفورافان که علیه هلیکوباکتر مؤثر است

بخارپز یا خام در سالاد

7. روغن زیتون فرابکر

۱ قاشق غذاخوری در روز

به کاهش التهاب کمک میکند

🚫 چیزهایی که بهتر است پرهیز کنی

قهوه و نوشابه

غذاهای تند و چرب

سیگار و الکل

استرس زیاد (خیلی مهمه!)

چیزهای اسیدم خوب نیست مثل لیمو

باید چه کردمن یه دختر نه ساله دارم که دهنش بو میده خیلی ناراحتماین مشکلم از ۷ سالگی و یه عفونت و سرم ...

من خودمم این طوری بودم متاسفانه کل دندان هامو کشیدم فکر میکردم از اوناست 😭😭

پسر بزرگم مثل منه میدونن طفلی خیلی اذیتم😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🌿 روشهای خانگی کمکی برای هلیکوباکتر1. عسل طبیعی (بهویژه عسل مانوکا)خاصیت ضدباکتری داردروزی ۱–۲ قاشق ...

عزیزم مرسی از راهنماییت💖🙏

بعضی از نکات رو انجام میدادم ولی یه چند تا نکته

جدید هم یاد گرفتم

والا سخت که بود ۱۰ روز غذا نخوردم و اب دهنو با مصیبت قورت میشه داد . برای من متوسط بود نه در حد کسای ...

آره منم شنیدم تو بزرگسالی یکم عملش سخته

ولی بازم خوبه خداروشکر دوران نقاهتش رو

گذروندی

باید چه کردمن یه دختر نه ساله دارم که دهنش بو میده خیلی ناراحتماین مشکلم از ۷ سالگی و یه عفونت و سرم ...

ببینید تو لوزش حفره و سنگ نداره قشنگ چک کنید

من م عمل کردم لوزم خیلی کوچیک بود همه میگفتن برای چی اومدی اصن ولی یکم حفره داشتم گفتم شاید مشکلم با اون برطرف شه ولی نشد.

الکی هم عمل نکنید اگر لوزش مشکل نداره حیفه نظر چند دکترو بپرسید معدشم بررسی کنید شاید باکتری و میکروب داره من نداشتم نمیدونم چمه

والا من هر راهی رفتم بهترین مسواک و خمیر دوندونا رو گرفتم دندونامم با بدبختی درست کردم ولی بازم بو م ...

اره راستش خودمم چندبار خوردم بهتر بودم .

ولی خیلی گرمی هست نمیدونم خوبه هر روز بخورم یا نه چون پوستمم خیلی حساسه ولی این واقعا برام مهمتره دوباره میخورم عسل و سیاهدانه ممنون عزیزم ❤️

چطوری متوجه شدید دهنتون بو میده؟ آخه آدم خودش معمولا متوجه نمیشه تا وقتی که اطرافیان نگن.

والا خودم همیشه میفهمم کسی نگفته بهم

از مامانم میپرسم میگه نه ولی مطمئن نیستم راست بگه 😂

ماسکم میزنم بیشتر متوجهم ولی کسی بهم نگفته

من سینوزیت دارم سر همون دهنم بو میگیره زودبا وجود رعایت بهداشت بیرون رفتنی همیشه آدامس نعنا یا اکالی ...

چجوری متوجه بشم دارم یا نه . دکتر گوش و حلق و بینی رفتم ولی چیزی نگفت نمیدونم دنبالش نرفتم تا حالا

با نمک هم مسواک بزن روی زبونت هم مسواک بزن . نخ دندان هم بکش. هرچند مشکل داخلیه ب احتمال زیاد . سرچ ...

ای عزیزم همه اینکارارو کردم جی پی تی هم خیلی سوال کردم جواب ندادخ حالا سیاهدانه و عسلو دوباره امتحان میکنم