2821
2789
عنوان

بوی دهان😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 67 پست
دندون هم اگه خراب باشه ممکنه بو بده، من به تغذیه ام توجه کردم مثلا موز و خرما و یه سری خوراکی ها باع ...

دندون خراب ندارم . ممنون عزیزم امتحان میکنم اب نمک با مسواکو

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من سینوزیت دارم سر همون دهنم بو میگیره زود

با وجود رعایت بهداشت بیرون رفتنی همیشه آدامس نعنا یا اکالیپتوس دارم که اذیت نکنه

🇮🇷(کاربری دست دو تا دوسته)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد/عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد❤️🩹امام علی (ع): "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

عزیزم یه مسواک زبان هم بخر روزی دو بار استفاده کن انشالله که مشکلت حل میشه من امتحان کردم خیلی رو بو ...

اره عزیزم من چون مشکل اصلیم از همون زبونم هست دارم و استفاده میکنم منتها بعدش مجدد همینجوری میشه نمیدونم اگر از معدمم باشه چرا اونهمه دوا دکتر کردم خوب نشدم.

درسته ولی تلاشتو کردیمن هیلوباکتری ممکنه توی آزمایش خیلی معلوم نشهیه کاری کنقهوه و کاپوچینو و نوشابه ...

عزیزم من میکروب معده دارم

میدونی به جز زنجبیل چی خوبه برای این مشکلم؟

هعییییییی🤦🏻♀️🤦🏻♀️منم این دردو دارم یکماه درد عمل لوزه و غذا نخوردنشو تحمل کردم به امید اینکه مشکلم حل بشه ولی الان فهمیدم اصلاااا از لوزه نبوده

دندونام همه سالم مسواک و بهداشت دهان مرتب انجام میدم

واسه معدم هم دکتر رفتم فعلا آزمایش میکروب معده نوشته تا برم اونو انجامش بدم ببینم چی بشه

لطفا اگه به نتیجهای رسیدین با منم در میون بزارین☹️💔

اسی عمل لوزه سخت نیس؟

والا سخت که بود ۱۰ روز غذا نخوردم و اب دهنو با مصیبت قورت میشه داد . برای من متوسط بود نه در حد کسایی که خیلی شدید درد دارن نه اونوری

ولی خونریزی هم کردم راستی مصیبت بود😂