2777
2789

صد در صد لبلو قیمت مناسب تر اسنس و وازلین

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉

لبلو همون مدل که هندونه و تمشک و... داره؟ اون برق لبه بالم نیست. خوشگلی داره ولی خشکی رو بدتر نکنه بهتر نمیکنه

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لبلو رو بیشتر دوست دارم

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

اره همونواقعاا؟

اره واقعا. حتی روش قبلا که داشتم یادمه نوشته lip shining. نمیدونم چرا معروف شده به بالم. واسه خشکی لب یه چیز دیگه بزن حالا روش واسه خوشکلی لبلو اگه خواستی بزن. مثلا بالم لب دیپ سنس قرمز داشتم هم نرم میکرد هم رنگ و بو داشت.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
اره واقعا. حتی روش قبلا که داشتم یادمه نوشته lip shining. نمیدونم چرا معروف شده به بالم. واسه خشکی ل ...

یه ذره خشکه انگار روون نیست دیپ سنس

اره روش نوشته شاینینگ

بیولم دارم اونم اوکیه

لینک پروک.سی رو کپی کن بفرست توی تلگرام واسه یکی بعد بزن روش خودش میاد

ففط باید بزنی روش خودش میاد

ولی الان چون مجبوری از بقیه بگیری روشش اینجوریه

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤