2777
2789
عنوان

اعتراف

91 بازدید | 11 پست

اگر کسی رو دوست داشته باشین ( بیشتر علاقه به اشناییه ) ریسک میکنین به صورت ناشناس بهش پیام بدین و نظرشو بپرسین ؟ اینکار برای یه خانوم بده ؟ خودم حس میکنم بعدا وجهه خوبی نداشته باشه تو زندگی ولی خب از طرفی میگم این حس منه و شاید من خیلی جبهه دارم در برابر این موضوع ، از نظر بقیه اوکیه

✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ برای دعا و حاجت دل هم دعا کنیم ☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد خاور میانه ای ازین جنبه ها نداره حتی اگه بهترینشون باشه

ادم متشخصیه دورادور میشناسمش ولی خب اینی که شماهم میگی هست . بعدا میگه اره خودت اومدی دنبالم😂

اول مطمئن شو ببین کسی تو زندگیش نیست

دوست خانوادگی هستیم میدونم که کسی نیست

یکبار این کارو کردم توی سن ۱۸

ولی به پسره نگفتم به دوستش گفتم به فلانی علاقه دارم

و دوست پسره هم بهم علاقه مند شد

و اجازه نداد رابطمون شکل بگیره

هرچند خود پسره بعدا اومد گفت میخوام ببینمت دیگه قبول نکردم

یکبار این کارو کردم توی سن ۱۸ ولی به پسره نگفتم به دوستش گفتم به فلانی علاقه دارم و دوست پسره هم به ...

چه قضیه جالبی پیش اومده 😁 منکه 18 سالم نیست 24 سالمه 🥲 ولی الان گفتی یجوری شدم حس کردم اینکار 18 ساله هاست . منصرف شدم😬

هیچ وقت درمورد یه پسر مطمئن نباش خیلی خوب پنهون میکنن

راست میگی ولی از کجا . اصلا نمیشه مطمئن شد . طرف میره دوتا زن میگیره هیشکی نمیفهمه این مردا ختم روزگارن😂

چه قضیه جالبی پیش اومده 😁 منکه 18 سالم نیست 24 سالمه 🥲 ولی الان گفتی یجوری شدم حس کردم اینکار 18 س ...

کلا متاسفانه ماجرا های احساسی من همیشه همین قدر عجیب بوده

بنظرم بهش بفهمون ولی مستقیم نگو جنس مرد مثل ما زن ها نیست متاسفانه دوستت دارم عزیزم ♥️

کلا متاسفانه ماجرا های احساسی من همیشه همین قدر عجیب بوده بنظرم بهش بفهمون ولی مستقیم نگو جنس مرد مث ...

زندگیت یکنواخت نبوده عزیز خوبه☺️🥰

کلا بهش نمیگم به نظرم کار درستی نیست گفتن من

زندگیت یکنواخت نبوده عزیز خوبه☺️🥰 کلا بهش نمیگم به نظرم کار درستی نیست گفتن من

انشاءالله هیچکس تجربه نکنه به همون یکنواختی دل بده اصلا تجربه خوب نیست همه چیز نباید تجربه کرد نمیدونم توی 22 سالگی به این نتیجه رسیدم عشق و عاشقی دروغه حداقل عشق یک زن به مرد نافرجامه