آره واقعا گرخیدم قیمتشو دیدم اینو چی میگی آقای روحانی؟ اتوی مو از ۴۰۰ رسیده به ۶۲۰
قیمت دلار روش تاثیر گذاشته دیگه!
ک اینم برمیگرده ب روحانی😐😐😐
آقا هستم،از درج جمله ها و ایموجی های عاطفی و احساسی در ریپلای پُستام و تاپیکام جدا خودداری فرمایید🛇😅امیدوارم بعضیا قبل از ترکیدن جواباشونو دیده باشن،تا مثلا الکی فک نکنن شاخ شدن😐😐😐
البته دیجی کالا هم جدیدا خیلی گرونتر از بازار میده. شاید تو بازار بشه ارزون تر پیدا کرد
آقا هستم،از درج جمله ها و ایموجی های عاطفی و احساسی در ریپلای پُستام و تاپیکام جدا خودداری فرمایید🛇😅امیدوارم بعضیا قبل از ترکیدن جواباشونو دیده باشن،تا مثلا الکی فک نکنن شاخ شدن😐😐😐
البته دیجی کالا هم جدیدا خیلی گرونتر از بازار میده. شاید تو بازار بشه ارزون تر پیدا کرد
تو سایت بامیلو ۵۳۰
البته ممکنه موقع خرید بگن قیمتش بروزرسانی نشده
و قیمتش بالاتر از این باشه!
دوستان من یه مطلب خوب پیدا کردم درباره بهترین اتو مو تو بازار که اتوهای خوب رو لیست کرده. لینکشو برای شما هم میذارم قبل خرید یه نگاه کنید شاید به دردتون خورد لینکش اینه
اتو مو پرمیوم کوراک ،مخصوص کار کراتین و صافی مو که از بهترین اتو مو های موجود در بازار بوده که حرفه ای بودن را با لوکس بودن ترکیب می کند. این اتوی موی حرفه ای نه تنها به همه نیاز های شما در صاف کردن و فر کردن مو پاسخ می دهد، بلکه تجربه ای فراتر از حد انتظار شما برای شما پدید می آورد. این اتوی مو، دارای صفحات 100% تیتانیومی بوده ( به منظور لیز خوردن راحت مو ) و بدنه آن دارای طراحی ارگونومیک است
سلام عزیزم برای خرید بهترین صابون صورت شست و شوی من سایت اسپیتا رو پیشنهاد میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالادارن و پولشم هر وقت محصول رو آوردن در خونه پولشم میدی.